RESTY Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Z łódzkiego(Łódź,Sieradz,Błaszki) wybiera sie na tą chwile około 15 osób , jedziemy konwojem i mamy jeszcze wolne miejsca w autach.Jak ktoś zainteresowany żeby się dosiąść to zmawiamy się na łódzkim forum eksploracyjnym.Start w piątek po południu i jedna załoga w sobotę rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 konwojem":)Nasza trójka prawdopodobnie wyrusza w piątek po południu,wieczorem winniśmy dotrzeć na miejsce.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:58 07-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Ustalone,wyjazd z Poznania-godz.9,30.Bedziemy pierwsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Możliwe:)w zeszłym roku przyjechaliśmy po godzinie 15 i byliśmy pierwsi na polu namiotowymOstatnio odkryłem w sklepie koło siebie wspaniałe wino.Z kaucja za butelkę kosztuje 3.20i nie wiem ile wziąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Hebda, ty lepiej namiot kombinuj, albo przynajmniej przeciw deszczówkę a nie winiasze typu siarkofrut propagujesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Hebda piłeś kiedyś tzw. koktajl"?Amarena + Cola + Kwasek cytrynowy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Mam!kupiłem namiot!kosztował tyle co 12 jabcoków:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 albo 15 bez kaucji..cryssmar-nie piłem,nie lubię eksperymentować i mieszaćale polecam Ci browar z cukrempo prostu do butelki z browarem dodaj cukier,wsypywalismy taki w pałeczkach z Mcdonald'sa,super smakuje:DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:42 07-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Ostatnio odkryłem w sklepie koło siebie wspaniałe wino.Z kaucja za butelkę kosztuje 3.20i nie wiem ile wziąć :P"Tyle ile zdołasz w siebie wlać, bo chętnych to chyba marnie na tak wyszukane trunki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 ze mną się nie napijesz?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2011 Witam!Pogoda na 13 i 14 sierpnia wymarzona. Ma nie padać. upału też nie będzie (wg. meteorologa śląskiego). Plakietki już są zrobione - czekamy na kuriera.Wszystko prawie gotowe.Życzę wszystkim szerrrrokiej drogi i bezpiecznego przyjazdu.Pozdrawiam!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 w zeszłym roku także była ładna pogoda,zachmurzenie 85%,lekkie opady o świcie,mogłaby być taka sama.Ciekaw jestem plakietek,a tu jeszcze 3dni trzeba czekać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Chomikowy folder już czeka na nowe zdjęcia z tegorocznej imprezy.Mam nadzieję że w tym roku więcej osób podzieli się z innymi swoimi fotkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 a jakaś linka do poprzednich?eh..:)http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2010/2010.07.24-25.Poszukiwania+sztandaru+-LEL*c3*93W/DSC00117,331266325.3GPPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:51 08-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Walczyłem jak lew z papą o aparatzalejesz jabolami"i nie chciał daćale się udało:)ja jabola nie rozlewam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 a jakaś linka do poprzednich?"Link niejednokrotnie był podawany nawet w tym temacie:http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2010/2010.07.24-25.Poszukiwania+sztandaru+-LEL*c3*93W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 dziękiślepym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Jeśli ktoś robi już plany na wakacje 2012 to zachęcam też do obejrzenia tych fotek:http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2011/2011+Wakacyjne+wyjazdy/Fort+Gerharda+w+*c5*9awinouj*c5*9bciuW Lelowie mam nadzieje zmontować jakąś ekipę na przyszłe wakacje na forcie w Świnoujściu.Więcej szczegółów opowiem już na miejscu w piątek czy sobotę.Aha, i przed oglądaniem warto zaznaczyć opcje- pokaż według :abc nazwy pliku" - jest tego kilka ładnych stron i będą się wtedy wyświetlać w/g kolejności zrobienia foty ,a nie jej dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 ech... i wino" będzie z samej podłogi", i plakietki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Dawaj Hebda te wina,czlowiek nie zwierze pic wody nie bedzie.I pytanie-beda kierowcy co nie pija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 pewnie ze 3 butelczyny napoju za czy dwadzieścia"wezmę,już obiecałem swoim że przywiozę jakiegoś regionalnego trunka z Lelowa:)co do kierowców nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Trza znalezc jednego co by dowozil napoje puzno w nocy dla strudzonych poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 :) niestety w Lelowie nie ma nocnego :( także trzeba się zaopatrzyć dość pokaźnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 10 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2011 Witam Kolegów!W Lelowie rzeczywiście niema sklepu nocnego ale delikatesy są czynne do godz. 22,00. Z piciem to koledzy namawiam do oględnej trzeźwości bo przede wszystkim trzeba mieć siłę i chęci do kopania. Oblewać to będziemy sukces naszej eksploracji.Pozdrawiam i oczekuję na kolegów od 14,00 na polu namiotowym!(będą tam również pełnić służbę harcerze)Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Takie pytanko. Krzesło brać czy będzie gdzie usadowić cztery litery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.