Skocz do zawartości

Poszukiwanie Sztandaru 7 pal w dn. 13.08.2011 pod Lelowem.

kluch2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z łódzkiego(Łódź,Sieradz,Błaszki) wybiera sie na tą chwile około 15 osób , jedziemy konwojem i mamy jeszcze wolne miejsca w autach.
Jak ktoś zainteresowany żeby się dosiąść to zmawiamy się na łódzkim forum eksploracyjnym.
Start w piątek po południu i jedna załoga w sobotę rano
  • Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
konwojem":)
Nasza trójka prawdopodobnie wyrusza w piątek po południu,wieczorem winniśmy dotrzeć na miejsce.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:58 07-08-2011
Napisano
Możliwe:)
w zeszłym roku przyjechaliśmy po godzinie 15 i byliśmy pierwsi na polu namiotowym
Ostatnio odkryłem w sklepie koło siebie wspaniałe wino.Z kaucja za butelkę kosztuje 3.20
i nie wiem ile wziąć :P
Napisano
albo 15 bez kaucji..

cryssmar-nie piłem,nie lubię eksperymentować i mieszać

ale polecam Ci browar z cukrem
po prostu do butelki z browarem dodaj cukier,wsypywalismy taki w pałeczkach z Mcdonald'sa,super smakuje:D

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:42 07-08-2011
Napisano
Ostatnio odkryłem w sklepie koło siebie wspaniałe wino.Z kaucja za butelkę kosztuje 3.20
i nie wiem ile wziąć :P"

Tyle ile zdołasz w siebie wlać, bo chętnych to chyba marnie na tak wyszukane trunki :)
Napisano
Witam!
Pogoda na 13 i 14 sierpnia wymarzona. Ma nie padać. upału też nie będzie (wg. meteorologa śląskiego). Plakietki już są zrobione - czekamy na kuriera.
Wszystko prawie gotowe.
Życzę wszystkim szerrrrokiej drogi i bezpiecznego przyjazdu.
Pozdrawiam!
Jurek.
Napisano
w zeszłym roku także była ładna pogoda,zachmurzenie 85%,lekkie opady o świcie,mogłaby być taka sama.
Ciekaw jestem plakietek,a tu jeszcze 3dni trzeba czekać:)
Napisano
Chomikowy folder już czeka na nowe zdjęcia z tegorocznej imprezy.
Mam nadzieję że w tym roku więcej osób podzieli się z innymi swoimi fotkami.
Napisano
a jakaś linka do poprzednich?

eh..:)
http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2010/2010.07.24-25.Poszukiwania+sztandaru+-LEL*c3*93W/DSC00117,331266325.3GP

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:51 08-08-2011
Napisano
a jakaś linka do poprzednich?"
Link niejednokrotnie był podawany nawet w tym temacie:
http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2010/2010.07.24-25.Poszukiwania+sztandaru+-LEL*c3*93W
Napisano
Jeśli ktoś robi już plany na wakacje 2012 to zachęcam też do obejrzenia tych fotek:
http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2011/2011+Wakacyjne+wyjazdy/Fort+Gerharda+w+*c5*9awinouj*c5*9bciu
W Lelowie mam nadzieje zmontować jakąś ekipę na przyszłe wakacje na forcie w Świnoujściu.
Więcej szczegółów opowiem już na miejscu w piątek czy sobotę.
Aha, i przed oglądaniem warto zaznaczyć opcje- pokaż według :abc nazwy pliku" - jest tego kilka ładnych stron i będą się wtedy wyświetlać w/g kolejności zrobienia foty ,a nie jej dodania
Napisano
pewnie ze 3 butelczyny napoju za czy dwadzieścia"wezmę,już obiecałem swoim że przywiozę jakiegoś regionalnego trunka z Lelowa:)

co do kierowców nie wiem:)
Napisano
Witam Kolegów!
W Lelowie rzeczywiście niema sklepu nocnego ale delikatesy są czynne do godz. 22,00. Z piciem to koledzy namawiam do oględnej trzeźwości bo przede wszystkim trzeba mieć siłę i chęci do kopania. Oblewać to będziemy sukces naszej eksploracji.
Pozdrawiam i oczekuję na kolegów od 14,00 na polu namiotowym!
(będą tam również pełnić służbę harcerze)
Jurek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie