kluch2 Napisano 31 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2011 Witam kolegów!Przyjazd na imprezę proszę potwierdzać na moją pocztę.Na forum się gubię.Pozdrawiam!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 czy to impreza z forum Odkrywcy czy jeszcze z innymi podobnymi forami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Im więcej tym lepiej hukuWątki są jeszcze założone:http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=86285http://detektorysci.pl/spotkania-wspolne-wypady/poszukiwanie-sztandaru-7-pal-w-dn-13-08-2011-pod-lelowem/Jeśli ktoś jest zalogowany na Pomorskim Forum Eksploracyjnym także mógłby założyć tam wątek,na innych forach też.Jeszcze jest sporo czasu,całe 12dniCzas wątrobę szykowaćPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 18:57 01-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 To jest impreza ogólnokrajowa więc każdy może .Zabawa zaczyna się wieczorem przy ognisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 tylko rano głowa boli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Głowa jest od tego żeby bolała ,może i dwa dni Lelów i legalne latanie jest raz na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 A jakie to ma znaczenie z jakiego forum ?I tak większość z nas jest zalogowana na kilku .Na polu czy w lesie nie ma znaczenia z jakiego forum ktoś jest ,liczy się tylko pasja i fiksacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 kokesh,ale im więcej nas będzie tym lepiej:)co roku jest/było więcej osób.Mam nadzieje że się pomieścimy na tym polu namiotowym,mam namiot(!)2osobowy więc jak jakaś poszukiwaczka nie będzie miała dachu nad głową to nie ma problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Hebda jak zwykle służy pomocną dłonią płci pięknej)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 hahaha ja tez bede z dziewucha ale ona juz bedzie miala nocleg i chyba tez laduje pod namiotami w tym roku ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 No to teraz będziesz musiał pilnować żeby trafiła do odpowiedniego namiotu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Witam,2 miejsca z Poznania mam wolne.Powrot niedziela lub poniedzialek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Qrde! nie jadę!!! buuuu...:(( [hebda napisałem ci na maila co i jak.]nici z integracji,neodymów,i poszukiwań,chyba się odurzę" szarlotką...A niech to!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Czyżby Mazowsze zaczęło się wykruszać? Steiner co do integracji to... wypijemy za Twoje zdrowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 srg.steiner szkoda że nie będzie ciebie a Tomek przyjedzie czy tez wymięka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2011 Witam kolegów serdecznie!W dniu dzisiejszym skompletowaliśmy wymagane zezwolenia.Do tegorocznych poszukiwań został wyznaczony przez wojewódzkiego konserwatora - zawodowy archeolog, który będzie w jego imieniu nadzorował operację.A więc zegar ruszył. Zostało 12 dni. Proszę o potwierdzanie przyjazdu. W miarę możliwości będę odpisywał. Dużo czasu zajmuje mi załatwianie pozostałych spraw (dopiero od dziś mogę je załatwiać).Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Kolego mensguth6 sprawdź PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Tadeusz,odebrałem-odpisałem,może jeszcze nie wszystko stracone..jeszcze 11 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 To jak jest w koncu ? Trzeba sie oddzielnie zapisywac czy mozna po prostu przyjechac ?Wiem gdzie i kiedy, miejsce pod namiot to samo co w zeszlym roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 3 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2011 Witam!Potrzebne jest potwierdzenie przyjazdu na wcześniejsze zgłoszenie z imienia i nazwiska. Związane jest to z ubezpieczeniem każdego uczestnika.Pozdrawiam! Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 witam.powinienem byc ale nie na 100%.ale zapisuje sie. spider mozesz sie ze mna skontaktowac, aktualne te 2 miejsca wolne w aucie? bo zabrał bym sie z czestochowy z toba. ja i dziewczyna. prosze o kontakt. wowkrk@interia.pl lub 661 159 115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Kol. mensguth6 wysłałem Ci mejla;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 wyjeżdzam w piątek z lędzin jakco to mam 2 wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 albo na mejla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 dzięki drag...się wzruszyłem...:),Tomek jak na razie,wymięka ale może zutem na taśmę" coś załatwię i się uda przyjechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.