kluch2 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 W ogłoszeniu nie potrafiłem w pełni zamieścić to co chciałem przekazać kolegą. Ubiegłoroczne poszukiwania i ich echo w mediach spowodowało napływ nowych informacji o zaginionym sztandarze tak z całej polski jak i z zagranicy (Kanada). Niektóre informacje są oczywiście mało prawdopodobne ale kilka interesujących i wartych sprawdzenia. Wszystkie jednak wskazują że kierunek poszukiwań jest prawidłowy (pod Lelowem). Do konserwatora zabytków po ubiegłorocznych poszukiwaniach (nieszczęsna skrzynia), wystosowaliśmy oficjalne pismo i pomimo dwukrotnych monitów nie uzyskaliśmy odpowiedzi do chwili obecnej. /on władza my nie/. Zlot tegoroczny na tym samym polu namiotowym". Adresy i telefony te same co w roku ubiegłym. Zbiórka 13 sierpnia godz. 8,00 tym razem pod cmentarzem wojskowym (13 to moja szczęśliwa cyfra). Zasady i forma poszukiwań takie same. Poszukiwania odbędą się w sobotę (kończymy piknikiem)ale zezwolenie będzie dłuższe. Na pytania kolegów będę odpowiadał osobiście lub na forum. Zapraszam serdecznie kolegów do dokonywania zgłoszeń na moją pocztę. Pozdrawiam serdecznie ! Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Będę!!!!http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=669762Kluch,a w niedziele czemu nie będzie poszukiwań?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:53 29-05-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Uważam że sobota wszystko wyjaśni. Niedzielę zostawiam na ewentualne doszukanie. Zezwolenie będzie na trzy dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 zależy także od tego ilu nas będzieMam nadzieję że więcej niż przed rokiemdrag47 będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Witam!Czy do pomocy dopuszczony może zostać każdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 tak,każdyprzejrzyj link z poprzedniego zlotuCoś niesamowitegoDlatego jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Witam! Przede wszystkim eksploratorzy ze sprzętem elektronicznym. Co do reszty to zobaczymy na dwa tygodnie przed poszukiwaniami. Proszę kolegów o zgłaszanie się jak w latach poprzednich na moją pocztę karolczykjerzy@interia.pl i podanie rodzaju sprzętu jakim będziecie dysponować. Pozdrawiam ! Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Witam ja się piszę jak najbardziej chyba że los zdecyduje inaczej. Imprezka fajna ludzie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Postaram się być . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Hebda-oczywiście ,że będzie. Termin jest chyba całkiem dobry a i spróbuję przywieść parę osób z UK. Już się nie mogę doczekać tej wieczornej integracji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Cieszę się że znów się zobaczymy:)Mam też nadzieję że będzie jeszcze więcej osób niż przed rokiem(ogłoszenie jest jeszcze na forum u kol.kokesh i na PoszukiwanieSkarbów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Lelów - reaktywacja?? :)) jak na razie się piszę!!mmm...integracja...Hebda,czy mam wziąć większy namiocik może?? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Nie będzie potrzebny:)będzie powtórka z rozrywki,mam nadzieję że tylko deszcz nie będzie padał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Można się przyłączyć jeśli termin mi pozwoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Kempa- jak najbardziej można! A jeśli nie mieszkasz zbyt daleko to wydaje mi się ,że nawet trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Hebda trzymamy cię za słowo jak wymiękniesz to wszystkim browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Drag47 mam nadzieję że znowu trafię do twojej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 mariusz1....,hebda to znany degustator win :))oby pogoda dopisala i frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 srg.steiner jedno miejsce dla mnie proszę jak będziesz jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Ma ktoś z W-wy jedno miejsce w bryczce,chętnie się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Podczepiam się do prośby kolegów z warszawy/okolic o jedno miejsce:)srg.steiner,bedziesz miał choć bagażnik wolny?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Ja też wawa więc można coś pomyśleć nad dojazdem.ja tylko musze ogarnąć czy ten termin mam wolny i od razu dam znać.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Steiner może powinieneś z pracy podprowadzić autobus? Wtedy wszyscy z wa-wy się zmieszczą i nie będzie problemu z dojazdem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Zajechać do Lelowa ikarusem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Tak na poważnie to możecie w razie problemów z transportem jechać pociągiem do Częstochowy a stamtąd już nie będzie problemu. Jest jeszcze trochę czasu więc na pewno coś wymyślicie. Na pocieszenie mogę powiedzieć ,że ja mam troszkę większy dystans do pokonania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.