Witam. Z racji tego, iż na forum pojawiło się kilka czaszek do identyfikacji chciałbym prosić osobę kompetentną o wyjaśnienie różnic, jakie w nich występowały. Temat mnie bardzo zainteresował, pomimo iż sam nigdy takiej nie trafiłem. Prosiłbym też osobę, która posiada obie z ww. o cyknięcie jakiegoś zdjęcia poglądowego i przedstawienie różnic.
Z góry dziękuję i myślę, że nie tylko mi ten wątek się przyda. Pozdrawiam
P.S. Do Panów adminów - Nie wiedziałem, gdzie wrzucić ten temat, dlatego jeżeli stwierdzicie, że nie ten dział, to proszę o przeniesienie (byle nie na dołek).
Pytanie
kloki
Z racji tego, iż na forum pojawiło się kilka czaszek do identyfikacji chciałbym prosić osobę kompetentną o wyjaśnienie różnic, jakie w nich występowały. Temat mnie bardzo zainteresował, pomimo iż sam nigdy takiej nie trafiłem.
Prosiłbym też osobę, która posiada obie z ww. o cyknięcie jakiegoś zdjęcia poglądowego i przedstawienie różnic.
Z góry dziękuję i myślę, że nie tylko mi ten wątek się przyda.
Pozdrawiam
P.S.
Do Panów adminów - Nie wiedziałem, gdzie wrzucić ten temat, dlatego jeżeli stwierdzicie, że nie ten dział, to proszę o przeniesienie (byle nie na dołek).
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.