radzik Napisano 16 Maj 2011 Autor Napisano 16 Maj 2011 Witam,mam okazje kupić to cacko,ale zupełnie się na tym nie znam,choć misię bardzo podoba,ładnie zachowana rura panzerfausta.Ile bez przepłacania można dać za taką rurę?
matireli Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 1zł góra 1,5 za kilogram ale najlepiej butelkę wody ognistej
panzerkris Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Rura bardzo ładnie zachowana z piekną kalką. Jak dla mnie 100-150złPo co takie odpowiedzi? Pewnie koledzy kopia ładniejsze? Chyle czoło..., no chyba że wszystko przeliczaja w cenie złomu i woodki.
ktos451 Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Zależy jaką butelkę, i jakiej wody ognistej (chyba, że o denaturacie myślicie - też ogniste) ;)
cryssmar Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Rura z panca nie jest tak rzadką znajdą, żeby za nią 150zł dawać. Poza tym gdyby sprzedający się nie znał, to można naprawdę dobry biznes ukręcić.
panzerkris Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 cryssmar czy masz pojecie co piszesz?Rura nie jest czymś nadzwyczajnym. Chodzi o jej stan. Jak takie fanty oddajesz na złom to szczerze współczuje...
vis1939 Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Nie wiele tej farby zostanie po czyszczeniu,trzyma się na purchlach rdzy...
cryssmar Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Kolego radzik rób jak chcesz. Ja osobiście bym jej w takim stanie na półkę nie położył bo by mi się posypała rdza, a po oczyszczeniu kalka będzie jeszcze mniej widoczna. W takim stanie daj stówkę jeśli Ci się podoba.
radzik Napisano 16 Maj 2011 Autor Napisano 16 Maj 2011 Myśle że że 100 zl.to moge wysupłać,bo rury do panzerfausta to nie unikalne fanty,ale chodzi tu o stan zachowania,a w tym stanie to raczej niewiele się uchowało. Niech pokażą swoje Ci co kupują na wage takie fanty.Dzięki panzerkris za poważne podejście do pytania.
panzerkris Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Prosze bardzo:) Mogę dodac żebyc jej nie czyścił. Możesz spryskać WD40, albo Cortaninem, który bardzo ładnie wiąze rdze.
Barson1 Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Nie warto.....w miejscowości N******* jest złom na który ludzie znoszą tego typu rzeczy (sam mam z z tej miejscowości ; klamerkę ,wieniec do czapki ,i puszeczkę a o wykopkowych nożach,hełmach bagnetach itp itp już nie wspomnę lecz ja wziąłem tylko gadżety w ładnym stanie :)) i wszystko za 5 zł :) A ta rura za 100 zł? To jakaś abstrakcja a po czyszczeniu nic tej farby i kalek nie zostanie....poszperaj a nie kupujesz na gorąco....stracisz pieniądze,czas i nerwy przy konserwacji gdy 70% pozostałej farby i kalek zniknie..
panzerkris Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Nie każdy ma taki złom jak Ty. Gdyby na każdym skupie walały się takie fanty, to nie musiałbyś zakropkować miejsca.
cryssmar Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Dobra. Koniec kłótni. Radzik bierz rurę i niech Ci będzie perełką w kolekcji. Pozdrawiam
radzik Napisano 16 Maj 2011 Autor Napisano 16 Maj 2011 Dzięki wszystkim za zabranie głosu w tej sprawie.Pozdr.
Pytanie
radzik
Witam,mam okazje kupić to cacko,ale zupełnie się na tym nie znam,choć misię bardzo podoba,ładnie zachowana rura panzerfausta.Ile bez przepłacania można dać za taką rurę?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.