Skocz do zawartości
  • 0

Panzerfaust.

radzik

Pytanie

Napisano

Witam,mam okazje kupić to cacko,ale zupełnie się na tym nie znam,choć misię bardzo podoba,ładnie zachowana rura panzerfausta.Ile bez przepłacania można dać za taką rurę?

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rura bardzo ładnie zachowana z piekną kalką. Jak dla mnie 100-150zł
Po co takie odpowiedzi? Pewnie koledzy kopia ładniejsze? Chyle czoło..., no chyba że wszystko przeliczaja w cenie złomu i woodki.
Napisano
Rura z panca nie jest tak rzadką znajdą, żeby za nią 150zł dawać. Poza tym gdyby sprzedający się nie znał, to można naprawdę dobry biznes ukręcić.
Napisano
cryssmar czy masz pojecie co piszesz?
Rura nie jest czymś nadzwyczajnym. Chodzi o jej stan. Jak takie fanty oddajesz na złom to szczerze współczuje...
Napisano
Kolego radzik rób jak chcesz. Ja osobiście bym jej w takim stanie na półkę nie położył bo by mi się posypała rdza, a po oczyszczeniu kalka będzie jeszcze mniej widoczna. W takim stanie daj stówkę jeśli Ci się podoba.
Napisano
Myśle że że 100 zl.to moge wysupłać,bo rury do panzerfausta to nie unikalne fanty,ale chodzi tu o stan zachowania,a w tym stanie to raczej niewiele się uchowało. Niech pokażą swoje Ci co kupują na wage takie fanty.Dzięki panzerkris za poważne podejście do pytania.
Napisano
Nie warto.....w miejscowości N******* jest złom na który ludzie znoszą tego typu rzeczy (sam mam z z tej miejscowości ; klamerkę ,wieniec do czapki ,i puszeczkę a o wykopkowych nożach,hełmach bagnetach itp itp już nie wspomnę lecz ja wziąłem tylko gadżety w ładnym stanie :)) i wszystko za 5 zł :) A ta rura za 100 zł? To jakaś abstrakcja a po czyszczeniu nic tej farby i kalek nie zostanie....poszperaj a nie kupujesz na gorąco....stracisz pieniądze,czas i nerwy przy konserwacji gdy 70% pozostałej farby i kalek zniknie..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie