Der Panzerfahrer Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 tzzzzzzzzzz...... problemy... u mnie rankien chlodo, a po robocie w aucie jak w piekarniku.... dajcie tego sniega troche.... Yeti wpadaj z taczka siegu...HE....HE....HEzdrow, panzerny
Hebda Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 u yetiego teraz deszcz jak pisał,jeszcze nam się biedak potopi:)u mnie śnieg z deszczem:/ale przygotowany jestem na odparcie ataku zimy:)
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Mamusia z tatusiem" wpadli?To ja już, mimo sympatii do teściowej wolę tą śnieżycę.
karpik Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Masakra, widziałem zadymki w telewzji. Ja się dziś okpalałem wśród kwitnącej wiśni i prażyłem kurczaczka na grilu.Musiałem podlać warzywka bo u mnie już miesiąc nie padało:)O samo lech wbiegł na boisko:)
karpik Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Nie miał kolega prawa do upubliczniania moich zdjęć. Zgłosiłem administracji, jutro idę na policję.
Weteran-39 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Kol Karpik może głowa twoja ale to co poniżej to jest moje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.