Der Panzerfahrer Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 tzzzzzzzzzz...... problemy... u mnie rankien chlodo, a po robocie w aucie jak w piekarniku.... dajcie tego sniega troche.... Yeti wpadaj z taczka siegu...HE....HE....HEzdrow, panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 u yetiego teraz deszcz jak pisał,jeszcze nam się biedak potopi:)u mnie śnieg z deszczem:/ale przygotowany jestem na odparcie ataku zimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 a ja jestem bardzo zływięcej nie powiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Mamusia z tatusiem" wpadli?To ja już, mimo sympatii do teściowej wolę tą śnieżycę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Firma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Piękna majówka:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Masakra, widziałem zadymki w telewzji. Ja się dziś okpalałem wśród kwitnącej wiśni i prażyłem kurczaczka na grilu.Musiałem podlać warzywka bo u mnie już miesiąc nie padało:)O samo lech wbiegł na boisko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 W Wielkopolsce chłodno ale nie narzekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Nie miał kolega prawa do upubliczniania moich zdjęć. Zgłosiłem administracji, jutro idę na policję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Maj 2011 Autor Share Napisano 4 Maj 2011 Qń jaki jest, każdy widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Dobrze, że draski nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Kol Karpik może głowa twoja ale to co poniżej to jest moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.