Skocz do zawartości

Kolekcje/ekspozycje.

Gość adolpho87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czy na tym pierwszym zdjęciu Frozzera to różowe opakowanie również jest częścią zbiorów? ;)
Napisano
bjar_1
masz bardzo ładny zbiór manierek wz. 38 i coś jakby legendarny noszak do manierki z książki Wieleckiego. Możesz wzucić zbliżenie ;-)
Napisano
Jacenty popelniles blad pokazujac to zdjecie w swiecie złomiarzy zawrzało .
Ceny złomu w skupach leca w doł musisz dokupic stado psów do pilnowania i uruchomic jakiegos samopala celem obrony kolekcji.
Napisano
Witam,
Frozzer - jestem pełen podziwu dla Twego kunsztu modelarskiego. Bardzo ładne dioramy!

Zdjęcie ze StuG - iem na podwórku, to drobna część kolekcji ARES Kęszyckich.

Pozdr
Marcin
Napisano
Tu poglądowa stronka z kolekcją mundurów od chłopaków z zachodu:

http://militaria-fundforum.de/thread.php?threadid=4792&sid=&threadview=0&hilight=&hilightuser=&page=1
Napisano
Polsmol i wszyscy wrześniowcy" - ten legendarny noszak na manierce wz.38 to produkt mojego taty - własnoręcznie uszyta samoróbka :) !

pzdr

bjar_1
Napisano
szkoda ze ja nie mam sie czym pochwalic , no niby troche jest ale w porownaniu tutaj z koeldzy maja to nic :))) ale szukamdopiero od 3 miesiecy ;))
Napisano
:) I tutaj się kolega myli - na następnej ścianie mam biurko z kompem i okno :)))) (ale są jeszcze inne pokoje...)

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie