GEORG101 Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 Darz dół.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 No wielkie graty ale pokaż co było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 Portfelik i troszkę drobnych..A tak na poważnie to bardzo dużo porcelany.Jak umyje wrzucę zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 daj więcej zdjęć tej puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 no ładnie,opisz jakie miejsce, to znaczy czy blisko było zabudowań,las,pagórek?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Więcej zdjęć postaram się dodać w tygodniu.Jest trochę mycia,przyszła małżonka będzie się cieszyć z takiego posagu..Co do miejsca,zbocze oddalone od domu około 50 metrów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Witam!Ostatnio tak przeglądałem pana galerię (jakieś 5 dni temu)...A pierwszy raz marzec/krzwiecieć... I ostatnio sobie myślę, jestem ciekaw czy pan coś jeszcze znalazł. A tu dzisiaj bum ! :DSuper!!!!! Dobrze wiedzieć, że takie skryty jeszcze wychodzą :).P.S A to zobcze, za domem to jakiś śmietnik czy coś, bo jestem ciekaw :).. Skarbów życzę Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 Umyta pierwsza część zastawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 Dało się uratować też trochę dokumentów- w tym przypadku kartki na chleb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Ładne :) Kopiesz na Opolszczyźnie? Jaka mniejwięcej miejscowość :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Toć kolega pisał że w zachodniopomorskim.Jaki powiat nie wiem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 I ta niedziela okazała się depozytową..Dzisiaj trafione 2 depozyty,w pierwszym buty,szczotka,torba - prawdopodobnie listonosza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Share Napisano 13 Styczeń 2013 Czego to ludzie nie chowają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 13 Styczeń 2013 Share Napisano 13 Styczeń 2013 alle wam dobrze u nas sniegu na*ebało że sie chodzić już nie da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Share Napisano 13 Styczeń 2013 U mnie tak samo :) Nic tylko czekać na roztopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Kolego, u nasz tez śniegu po pas ale jak mam czas to korzystam, kiedy można...Trochę poświecenia wymaga te hobby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Około stu kopert i pocztówek dlatego mam wrażenie,że depozyt listonosza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Pas z klamra Hitler Jugend oraz buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Następny sygnał i piękny widok w ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 13 Styczeń 2013 Share Napisano 13 Styczeń 2013 fajne trafienie z tymi listami. jestem ciekaw czy uda się coś z tego odczytać. może jakieś ciekawostki są tam napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 no ładnie,i zapewne piękny widok był w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Kolega celowo zwiększa napięcie co oznacza, że jest ciekawa zawartość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2013 Widok nie należał do najpiękniejszych ale najbardziej lubiących się powtarzać..stare rzeczy i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 I tak wielkie gratulacje. Bardzo ciekawy wątek trzymający mocno w napięciu.Sam osobiście wykopałem dwie kanki i wiadro, ale tylko pamiątki z PRL-u tam były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.