jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 wiosna w pelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 @jeremiahjohnsonNiesamowite fotki tego bobra. A nie dało rady podczepić mu jakiegoś neodymka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Przyssałoby go do Tygrysa...i po bobrze.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 W lato woda schodzi, a pod szkieletem bobra strzał w dziesiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Niestety, ale takie widoki też się zdarzają. Padł raczej z przyczyn naturalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 To może nie leśny, ale mój osobisty niedźwiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Chyba dopiero co wylazł z gawry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 A ten złodziejaszek przez całą poprzednią zimę przychodził w nocy dojeść resztki z miski mojego leniwego pieska który w tym czasie słodko spał w ciepłym domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 I chyba mu smakowało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 5 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Tajny agent w kamuflażu, 20 m od mojego płotu. Ciekawe na co się tak gapi i na czyje działa zlecenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Nie ma to jak niedziela w olszynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Szkoda, że mój aparat nie może uchwycić owadów w locie, bo wtedy cały obraz byłby bardziej wyrazisty. Ps. Ciekawe dlaczego nie może? Przecież one nie latają z jakąś wielką prędkością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Widzę że karmienie było masakra;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 czymkolwiek się pryskałeś chyba pomyliłeś butelki :)to miało odstraszać a nie naganiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Stwierdziłem,że szkoda drogich oprysków na ubrania i wolałem skoncentrować się na odsłoniętej skórze ( zresztą w takich warunkach jest tej odsłoniętej skóry bardzo mało ). Czasem opryskuję ubranie muszką " ( takie coś na pchły i kleszcze ) ale chyba za rzadko, chociaż kleszcze tak bardzo się nie czepiają. Tak czy siak, takie roje, że czad komando - pełen odjazd ", a adrealiny tyle co przy przy ciekawym wykopku ( no z tym to trochę przesadziłem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 przy przy ciekawym wykopku " aż się od tej adrealiny zająknąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Dzisiaj moja suka okazała sie dużo lepszym odkrywcą. Gdy ja przez 3 godz. bezowocnie machałem wykrywką, ona namierzyła i osaczyła pod świerczkami małego złodziejaszka. Gdy pies był sam, lisek się odszczekiwał, gdy ja podszedłem z aparatem skulił się jak trusia. Parę fotek i cześć lisku, nie pękaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Ostatnio zamiatając" lasek, trafił mi się taki kolega... :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 @sonicsquard jak to się mówi? strzał spod pachy?Złoty medal za refleks i fantastyczne ujęcie. Szaraków widzę mnóstwo, ale złapać ich w kadrze to już insza inszość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 A to moje spotkanie, niestety za chwile dostały wiatru...Oprócz tego w tym roku już zrzut kozła i czacha kozła z pięknym porożem z jednej łąki.Do kolekcji brakuje mi jeszcze daniela...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Całe szczęście że populacja zająca ulega systematycznej odbudowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 I oby tak pozostało... Strzał z pod pachy? :D Po prostu coś szeleściło i miałem szczęście... :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2011 To dla odmiany coś z ptasiego rodu. Na szczęście nie było ze mną mojej psinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2011 A ten gość od jakiegoś czasu zagląda na moją dziedzinę, zwłaszcza do psiej miski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.