stock84 Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Jak eksponujecie hełmy.Wiem że większość po prostu kładzie na pułkę lub używa głowy manekina".Najbardziej mnie interesuje sposób jaki przedstawiam na zdjeciach.Ktoś korzysta z takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Planuje kupić lub zmontować kilka takich stojaczków.Zastanawia mnie jak wygląda końcówka tego stojaka tzn element na którym leży dzwon.Jakaś kopułka drewniana pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 No też takiego stojaka nie widziałemAle myślę podobnie jak ty - to będzie coś w rodzaju płaskiego grzybka, dośc szerokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Nie żadne grzybki bo będzie się gibał na boki,najlepsze rozwiązanie(choć przydało by się większej średnicy) jak w linku:http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4933733_stojak_podstawek_ekspozytor_do_kapeluszy.htmlPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 planuje zakupić do swoich kilku garów głowy manekina,na znanym portalu są ze styropianu po jakieś 8zł sztuka,co prawda białe,ale można dać znajomemu z drygiem w palcach do pomalowania,ucharakteryzowania na np wujka stalina,akurat pod ruski gar:)na razie leżą na szafce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Można zakupić takowe głowy. Tanie i estetycznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Moje też na szafie gniją ;) Uroki życia w blokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 bjar_1 widzę że Tobie także pasuję butelki za hałerami:)ogólnie ładnie to wygląda:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Butelki kiedyś były na przodzie, no ale wszystkiego się nie da na raz. Może kiedyś ie w bloku" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 O tak,nie ma to jak w socjalistycznym bloku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Mój już nie socjalistyczny, ale miejsca też mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 Bjar co to za Mudżahabar pierwszy z lewej na twoim zdjeciu:)? U mnie to tak jak i wszędzie dlatego chcę to zmienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 1 z lewej to szwabski M42 + szmata na zimę, który to zestaw przygotowałem sobie do rekonstruowanej postaci niemieckiego piechura ze I.1945 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 gdzie sie da ale glownie na wysokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 stare ale dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 ataka hodujesz korozje na półce? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 a jak, tez zajęcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 W sumie nie moja sprawa ataka ale pasowałoby się zająć wyczyszczeniem zbioru bo wkońcu ci się rozsypie to wszystko.Na 'Konserwacji' można zaczerpnąć opinii w tym temacie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 spoko, to fota z 2005, dawno nieaktualna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Tutaj inne rozwiązanie.Fotka z mivimu.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 O mój hełm:D Polecam takie rozwiązanie. Wykonałem to ze stojaka na ręczniki papierowe, kupionego w sklepie typu wszystko za 5zł". Tak wygląda goły stojak bez hełmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 A tak się prezentuje na półce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 hehe.Ciekawe, ja bym pomalował ten stojak na czarno lub ciemny zielony.Spoko koncepcja, powiedz tylko czy hełm na tym się nie kolibocze?.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Jednak najładniej wg. mnie hełmy wyglądają na głowach styropianowych. Plastikowych nie polecam, ponieważ hełmy po prostu się z nich ześlizgują i nie trzymają się stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Jeżeli nie nawiedzają Cię trzęsienia ziemi to nie będzie z tym problemu:) U mnie hełmy trzymają się dobrze i nie koliboczą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.