pemko26 Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 Witam koledzy i koleżanki czas ściągnąć maske.Musze wam sie do czegoś przyznać.Po moim nieładnym zachowaniu w stosunku do Tyfusa zostałem zablokowany .Na drugi dzień miałem już nowe konto i nik Pemko26",a tak naprawde to ja Polan77...Tyfus Przepraszam i więcej to się nie powtórzy... Przemek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 cóż mogę dodać ? przyjmuję przeprosiny i mam nadzieję na pozytywną współpracę i twoje zachowanie na Forum :))-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Ważne, że żałuje hehe ;) Ja tam się nie wyjawię ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 jesteś pewny, że jesteś anonimowy ?popatrz ile wcieleń notorycznych trolli i kasztaniarzy poleciało, wróciło, poleciało, wróciło, poleciało ... itdnever say never ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Kleeberczyk tyś już znany nam jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Ja wiem i również przepraszam za swą głupotę. Ale jest zmiana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Chylę czoła kolego pemko26 vel Polan77 nie każdy potrafi się przyznać do błędu a tym bardziej zrobić to publicznie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Kleeberczyk jaka twa poprzednia godność?:) i coś nabroił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 hehe stock miałem się gniewać, ale odpuszczam ;)Me rollowe" wcielenie to Szumsk. Chyba sam się domyślasz co nabroiłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 hehehe spadłem z kanapy:)To powaga Ty?Spoko, że się nie gniewasz(w sumie to do końca nie pamiętam o co poszło).Ja mam już 2 kartony więc już kminie jaki sobie tu nick wybrać bo kat już ostrzy topór:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Powaga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 stock84 ... tylko mój dobry humor powstrzymał mnie przed przylepieniem ci 3 medalu ... chyba wiesz za co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Jak pozytywnie tryska radością i uczuciem ten wątek:)Już dwukrotnie podano sobię ręce na jego łamach;)...oj wzruszyłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 kolega pemko uszczęśliwił modów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Oj musiałeś zepsuć atmosferę miłości i pokoju;)PS:Możesz mi przypomnieć za co bo gdzieś nie kojarze:)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Zrób tak- wpisz w szukajkę swój nick, podziel przez 2 i już będziesz witał się z gąską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 To ja też się przyznam... mój poprzedni nick to bagnet ss i naprawdę mam cały plecak klamer!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 A ja kiedys bylem Zwirkiem i Muchomorkiem.Dobrego trolla to po kilku wpisach poznac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.