Skocz do zawartości

Wojna w Afganistanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Kol. erwin1, wiem coś o byciu patriotą. Co do kolegi e-NDeka to jego poglądy na tym forum podlatują co najmniej nacjonalizmem. Zapraszam do prześledzenia wypowiedzi wyżej wymienionego. Ja w żadnym momencie nie powiedziałem, że bycie patriotą to obciach, jeśli wstawiasz link do przysięgi NSZ, to znam ją, dziadkowi udało się wyjść z więzienia w 50 r.
Sam służyłem w armii, więc nie wciskaj czegoś czego nie powiedziałem!!!

NEPTUNAK nie ciskaj się.
Nie chciałem cię obrazić, mam nadzieję że kolega e-NDek też się na ciebie nie obraził.

Czy Ty otwierałeś ten link??Zdaje mi się że nie.
To nie jest tekst przysięgi,przysięga NSZ jest na innym.
Przeczytaj uważnie co jest przed piosenką.
Pozdrawiam.

Erwin1 może nie rozumiem, włąściwie to masz rację nie rozumiem po co się tym chwalić? BYłeś, zrobiłeś swoje, wróciłeś cały, ok rozdział zamknięty. Chyba, że to sposób na podniesienie swojego ego, no ale tego też nie bardzo rozumiem.

Przecież napisałem, że nie rozumiem, nie rozumiem po jaką cholerę wstawiasz te fotki? Przykre to jest ten post twój: Ma pokazywać plażę w Libanie lub Syrii, albo wzgórza Golan z opalonymi i uśmiechniętymi "Misjonarzami??"
Czyli jak rozumiem odczuwasz potrzebę zaistnienia i wklejania fotek, ok wolny kraj. Tyle, że jak dla mnie to jesteś jak ci kolesie z NSE którzy wieczorami na SKYPIE wkręcają swoim bliskim w jakich to akcjach nie brali udziału i ile kontaktów nie mieli.
Jeżeli w ten właśnie sposób chcesz sobie dodać punktów do masz rację, przykre to jest.

Napisze tak:
Już widzę te oburzenie na forum. A autora fotki to by ŻW po całym afganie szukała :)"
A nie mówiłem :)
@żeton- to co, tylko fotki ocenzurowane przez MON można zamieszczać?

Na foto: Rosomak po wybuchu IED

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie