erwin1 Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 Nie poszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 Muszę zmniejszyć ma ponad 4 Giga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 No chyba się udało!Tak powinny wyglądać zmodyfikowane Rośki na off road,pływaki które tam są zamontowane po pierwszym patrolu zostały pourywane!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 OK erwin ale po co tym się chwlisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Nie zrozumiesz....żeton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Kol. erwin1, wiem coś o byciu patriotą. Co do kolegi e-NDeka to jego poglądy na tym forum podlatują co najmniej nacjonalizmem. Zapraszam do prześledzenia wypowiedzi wyżej wymienionego. Ja w żadnym momencie nie powiedziałem, że bycie patriotą to obciach, jeśli wstawiasz link do przysięgi NSZ, to znam ją, dziadkowi udało się wyjść z więzienia w 50 r.Sam służyłem w armii, więc nie wciskaj czegoś czego nie powiedziałem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 NEPTUNAK nie ciskaj się.Nie chciałem cię obrazić, mam nadzieję że kolega e-NDek też się na ciebie nie obraził.Czy Ty otwierałeś ten link??Zdaje mi się że nie.To nie jest tekst przysięgi,przysięga NSZ jest na innym.Przeczytaj uważnie co jest przed piosenką.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Erwin1 może nie rozumiem, włąściwie to masz rację nie rozumiem po co się tym chwalić? BYłeś, zrobiłeś swoje, wróciłeś cały, ok rozdział zamknięty. Chyba, że to sposób na podniesienie swojego ego, no ale tego też nie bardzo rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 YARD to jeden z tych co pisałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Na kadłubie siatka własnej naszej produkcji z drutu zbrojeniowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Teraz się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 To druga strona :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 A tu taka ciekawostka.Siatka HESCO jak by była zamocowana 20 cm od pancerza pewnie by go zatrzymała!Obyło się bez strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Trzy warstwy siatki tej najgrubszej.To czasy kiedy jeszcze nie było siatek firmy QinetiQ,teraz wszystkie mają zamontowane,przez serwis nasz fabryczny ma się rozumieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 NIe no w porządku jesteś, zawsze można sobie dodać kilka punktów do bycia fajnym, jak znajdziesz chwile w budowaniu swojej legendy to odpowiedz na jedno drobne ale dosć ważne pytanie: po co te fotki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 A po co jest ta strona:Wojna w Afganistanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Ma pokazywać plażę w Libanie lub Syrii, albo wzgórza Golan z opalonymi i uśmiechniętymi Misjonarzami"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Sądziłem, że takie proste pytanie zadałem, cóż jak widać myliłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Widzisz wiedziałem że nie zrozumiesz.......Nie mam zamiaru z tobą dyskutować bo widzę że mierzysz ludzi swoją miarą ....przykre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Przecież napisałem, że nie rozumiem, nie rozumiem po jaką cholerę wstawiasz te fotki? Przykre to jest ten post twój: Ma pokazywać plażę w Libanie lub Syrii, albo wzgórza Golan z opalonymi i uśmiechniętymi "Misjonarzami??" Czyli jak rozumiem odczuwasz potrzebę zaistnienia i wklejania fotek, ok wolny kraj. Tyle, że jak dla mnie to jesteś jak ci kolesie z NSE którzy wieczorami na SKYPIE wkręcają swoim bliskim w jakich to akcjach nie brali udziału i ile kontaktów nie mieli. Jeżeli w ten właśnie sposób chcesz sobie dodać punktów do masz rację, przykre to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Napisze tak:Już widzę te oburzenie na forum. A autora fotki to by ŻW po całym afganie szukała :)"A nie mówiłem :)@żeton- to co, tylko fotki ocenzurowane przez MON można zamieszczać?Na foto: Rosomak po wybuchu IED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Dzięki YARD.W NSE na szczęście nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.