YARD Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Strzelec i KTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Widok przez celownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 We wtorek, 4 października, w godzinach porannych w Afganistanie doszło do ataku na polski patrol. W wyniku zdarzenia zginął st. szer. Rafał Nowakowski.Do tragicznego zdarzenia doszło w południowej części prowincji Ghazni. W trakcie patrolu wykonywanego przez żołnierzy Zgrupowania Bojowego „Bravo” w celu sprawdzenia realizacji projektów Zespołu Odbudowy Prowincji PRT, na drodze Highway 1, pod pojazdem typu MRAP eksplodował improwizowany ładunek wybuchowy IED (Improvised Explosive Device). W wyniku zdarzenia zginął st. szer. Rafał Nowakowski. Dwóch innych żołnierzy zostało niegroźnie poszkodowanych. Na miejsce wypadku natychmiast wezwano śmigłowce ewakuacji medycznej MEDEVAC. Poszkodowanych żołnierzy przetransportowano do szpitala w bazie Ghazni, gdzie przebywają na obserwacji. Ich życiu nie zagraża żadne niebezpieczeństwo."http://www.miedzyrzecz.biz/17wbz/2011/10-pazdziernik/001-afg/komunikat.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 PRT Ghazni, Task Force White Eagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 05,10,2011r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Afgańskie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Rozmowa z ambylcem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Żadnych fotek z pobojowisk i zwłok Talibów ? - w ramach wojny psychologicznej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Już widzę te oburzenie na forum. A autora fotki to by ŻW po całym afganie szukała :)A ja to pewnie zółty kartonik, bym miał.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Nie bardzo rozumiem o co chodzi ŻWTerroryści i partyzanci nie przebierają w środkach, umieszczają w internecie zdjęcia z ataków na bazy, filmują swoje akcje. Amerykanie nie pozostają dłużni, i nikt tam się nie pier....li z takimi sentymentami - umieszczają w sieci zdjęcia z kamer pokładowych, fotokaemów,osobistych kamer żołnierzy, nawet gunshipów jak pióra lecą z upolowanych talibów. Wojna psycho i to totalna.My wciąż udajemy że jesteśmy na imieninach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 A gdyby to tylko w Afganie taka psychoza panowała na temat takich fotek!!!! Irak, yugole i przed wojną też tak było chyba taka nasza mentalność. A morze jak Indianie boimy się stracić dusze poprzez fotografie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Niestety polskie sluzby nie sa apolityczne i wszystko co zle" zostanie docenione bo np. pan posel X stwierdzi ze to nie zgodne z etyka zolnierza itd. itp. ... ( narazanie sie wyborcom to przeciez jest niezgodne z przejetymi zasadami)Chcialem kiedys sprzedac fajny temat w Polszy cenzura jednak tylko ze dziennikarz stwierdzia ze przd wyborami to...:(Ech gdzie ten bog honor i ojczyzna chyba na wiejskiej pod otulinami Gowna w Krysztale.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:16 22-10-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Niestety, hipokryzja naszych władz i MON-owskiego betonu, bije wszelkie rekordy. Oni wszyscy chcieliby być równorzędnym partnerem dla USA i NATO a jednocześnie wzorem dla AI, HFPCz, IHRO i innych tego typu organizacji. A tak się nie da.Ale czego spodziewać się po bandzie sztabowych pierdzieli i przeintelektualizowanych maminsynków, co krew oglądają jak żona ma okres a jedyny proch jaki wąchali, był przez banknot prosto do nosa. Że o ich etyczności już nie wspomnę.I wychodzą później takie kwiatki, jak sprawa Nangar Khel.@marcjewTen filmik to 12,7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Chętnych zapraszam na seanse Wielka teksańska masakra piłą łańcuchową do drewna"...Po kiego czorta takie śnurki?Chętni sami mogą sobie je znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 To zwykły dzień na wojnie partyzanckiej człowiekuśniegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Co nie zmienia faktu, że nie sądzę aby zdjęcia tępego Amerykańca z aparatem były dla istnienia Forum niezbędne.Kto chce- sam znajdzie.Ja skojarzenia mam jednoznaczne i nie mogę ich na Forum wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Ten snurek tyz po kiego czorta?Ech mozna bylo namieszac liczniku:)http://www.google.com/search?q=afghanistan&biw=1280&bih=603&tbm=isch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Ja skojarzenia mam jednoznaczne i nie mogę ich na Forum wpisać"Po tym poście również i ja nie mogę ich na tym forum wpisać....Ale są inne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Acer ale zes namieszal:)Te skroty myslowe nie dadza mi spac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Polscy żołnierze i ambylcy" w Aghojan , Afghanistan - 20.list. 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 W Aghojan.Aghojan leży około 2 kilometry na północny-zachód od polskiej bazy Warrior w Afganistanie. To niewielkie skupisko domów, sklep, trochę drzew, poletka uprawne. O tej porze roku już nic jednak na nich nie rośnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.