Skocz do zawartości
  • 0

łuska lebel

cryssmar

Pytanie

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hebda chyba nigdy tępych gwoździ ostrzonych na okrągło z odzysku nie miałeś:)
Z wiertłem tyż bym polemizował bo raczej krawędź pękła jak to zwykle bywa,gdy gangsterzy z Pruszkowa strzelają z wykopów;)
Napisano
nie visku,wiekszy otwór jest od wiertła,nie jest to normalne zbicie które powoduje wklęśnięcie spłonki,ale dziura,jaśniejsza plamka wewnątrz większegozbicia"jest od tego że wiertło przebijając górę spłonki nadszlifowało drugą część tejże spłonki:)
tak w każdym razie przypuszczam
Napisano
Ciekawe kto się bawił tą łuską. Dopiero co wyciągnąłem ją z ziemi. Siedziała jakieś 20cm pod ziemią i trochę ją już oczyściłem do zdjęcia, bo nawet bić nie było widać.
Napisano
aa,zgadzam się Visku,w końcu my odznaczeni nie możemy sie kłócic:P

z ziemi,łuska powiadasz:)a co wystaję z szyjki,wacik coś czyścił od środkeczka:)
Napisano
Jakiś głąb, który posiadał tą łuskę przede mną wbił do środka aluminiowy pręt. Próbowałem go wydostać w imadle ale tylko przekręciłem. Próbowałem przewiercić spłonkę i wybić ten pręt od dołu ale nie wychodzi. A Koledzy odznaczeni żółtym znaczkiem niechaj nie dociekają teorii spiskowych i bomb atomowych w starej łusce.
Napisano
Zdjęcie było wcześniej zrobione, a zadzior na większym otworze zrobił kolega nożem. W oryginale były już 2 dziurki ale nie było tego zarysowania.
Napisano
Kol.cryssmar,po co mącisz że nie wiesz kto bawił się łuską skoro sam to zrobiłeś? Po wtóre kolegów visa i hebde nie wiele może zaskoczyć ,po prostu przyłapali cię na krętactwie.W jakim celu piszesz baje tego nie wiem,być może z racji młodego wieku. Jak każdy zacznie pisać podobne bajery to forum będzie opierać się na kłamstwie a wtedy będzie bezużyteczne dla ludzi pragnących pogłębić swą wiedzę.Zrobiłeś dziurę to napisz że to ty ją zrobiłeś ,tak szczerze a nie kit.
Co do samej łuski to potraktowałeś ją bardzo brutalnie .
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie