piotr916 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Napisano 8 Styczeń 2011 Witam!Zapraszam do obejrzenia mojego pierwszego,takiego projektu : http://www.youtube.com/watch?v=a-pxCWrUgSA
Kurt Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Witam, mamy nowy rok więc nie będę się czepiał i wyliczał w punktach, ograniczę się do jednego :)Więc tak kolo w oknie to pewnie Sokole Oko lub też Chuck Norris bo tylko oni dwaj potrafili by rozwalić Scouta prawie z biodra :)
Kurt Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 a jak widać na załączonym powyżej obrazku nawet legendarny John Wayne miał w nawyku celować do wroga choć i jemu czasami zdarzało się strzelać z biodra :)Pozdrawiam Kurt
piotrek-stg Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Odgłosy strzałów i zgiełk walki brzmią jak kroki po zmarzniętym śniegu.
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 zwiadowca, zima - chyba kamuflaż zimowy powinien być, coby życie sobie przedłużyć ...wylatująca para z buzi ... bardzo widoczna - ograniczyć ten efekt można stosując maskę na twarz (szalokominiarka lub coś w tym stylu)i inne ...
piotr916 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Napisano 9 Styczeń 2011 Witam!wiem,wiem-do każdej minuty tego filmu można się przyczepić.dawać tu na forum taką produkcję" to duże ryzyko:-).Ja jestem zadowolony przede wszystkim z efektu lornetki",który uzyskałem w warunkach domowych",bez żadnych,dodatkowych bajerów.Zabawa przy realizacji była przednia.Mogłem film zatytułować Efekt lornetki" i nikt nie czepiałby się wtedy wiadowcy" :-).A nie zauważyliście,że ten co strzela"-nie ma nawet karabinu w rękach! :-).Pozdro.
DOMILUD PL Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Produkcja spełniła swoje zadanie - rozbawienie niemal do łez (bez złośliwych podtekstów) - w 50%, bo drugie 50% to komentarze.@piotr916 - gratulacje, czekam na cd.
marsjanin Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 super!!! trzymal mnie w napieciu,juz myslalem ze wypatrzy przez lornetke popegerowskich zuli i zacznie ciagnac wino z nimi.
piotr916 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 ...prostego wina" nie pijam,a tak na marginesie-coraz trudniej o takie dekoracje(czyt.budowle)w plenerze.Pozdro.
Nirven Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Moim zdaniem, jak na pierwszy raz i jak podejrzewam, niskobudżetową produkcję jest ok. Sam zabierałem się do tego, żeby zrobić podobny filmik, efekt lornetki fajnie uzyskany. Jedno mnie tylko razi - gdybyś na początku napisał np. Wietnam (tylko wtedy gorzej ze śniegiem) albo inny konflikt po IIWŚ - nawet europejski (Kosowo) to sprzęt zwiadowcy pasowałby bardziej - w 1944r. nie było jeszcze Woodlandów.Nie powinno być w tytule The Scout"?
piotr916 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 Witam!Masz rację-Nirven.Niestety -czarnobiały obraz nie maskuje wszystkiego.mozna by zapytać -po co się brać za coś takiego,skoro się nie ma zaplecza(gadżety,umundurowanie,etc...)Pierwotnie obraz miał się skupić tylko na obserwacji przez lornetkę.Pozniej postanowiłem rozwinąć fabułę....mogłem nakręcić Łabędzie na jeziorze o zimowej porze",ale postawiłem sobie taki temat i ...na wiosnę będzie jeszcze jeden(dobiero będziecie mieli ubaw).Pozdro
Samson Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Głowa do góry, nie od razu Rzym zbudowano. Człowiek uczy się na błędach, także z filmu na film powinno być coraz lepiej. Pozdrawiam.
danielbre Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Dokładnie Piotr ci którzy się nabijają" nie potrafili by zrobić takiego filmiku,pzdr!
piotr916 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Napisano 27 Czerwiec 2012 Witam!Podpinam się pod swój temat.Kolejny projekt - tym razem Tygrys w akcji" : http://www.youtube.com/watch?v=epPN8BYkLoQ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.