karabin Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Maku,zwykłą polską saperkę wojskową kup z demobilu,są tanie i dobre. W sklepach internetowych popatrz.Dobrze naostrzona działa cuda. Żeby ją złamać to chyba Pudzian musiałby kopać.Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Heh, kol. karabin miałem właśnie polską saperkę wojskową i poszła :).No chyba że mówisz o tych dłuższych takich , bo ja miałem taką z krótkim trzonkiem i nie dała rady ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 odwilż:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 no nareszcie ;).Bo sprzęcior już sam ostatnio chciał iść na spacer :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Wczoraj u mnie sypał śnieg, wstaję rano, patrzę a tu już nie ma śniegu :) Widocznie w nocy padał deszcz i wszystko jest odsłonięte. Czas brać się do pracy :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 grrr w terenie powodz mi plany pokrzyzowala... pozalewane wszystko;( trzeba czekac na cieplejsze dni albo ruszac w swiat;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Zgadza się,musi nieco obeschnąć. Jechałem dziś na rekonesans po terenie i stwierdziłem że o motoryzacji można zapomnieć.W lesie jest ok,na polach błoto o polnych drogach nie wspomnę.Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 Byłem dziś w terenie, mimo złej pogody. Szukałem w lesie w miejscówce gdzie byłem już z 5 razy. Wykopałem trochę drobnicy :) Opracowywanie nowych technik poszukiwawczych daje efekt. W lesie spokojnie, ale co do pól zgodzę się, wpadłem po pas na jednych z nich ;) Okres dobry na lasy bo tam gdzie były gęste zarośla jest płasko.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 W zimie i na wiosnę najlepsze fanty wychodzą i najgłębsze! W lato to już pozamiatane" jest :(Na pola ubieram wodery wędkarskie,tylko wykrywka cala w błotku..pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 No u mnie już śniegu nie ma prawie w ogóle (i niech tak pozostanie). W teren śmiało można wyjść, jest akurat odwilż więc jest dosyć ciepło. Mam zamiar niedługo skoczyć na okoliczne pola. Fakt, trochę wody się nazbierało na co niektórych, ale wolę wodę niż śnieg i mróz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 Ja byłem dziś na okopach wrześniowych,chyba z kilo odłamów uzbierałem.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeddii80 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 witamna trojmiejskie pola mozna juz sie wybrac jest dosc miekko,tylko w obuwiu gumowym ,bloto do kostek.oby tylko zima nie wrocila,wreszcie kopanko supeeer.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 okolice Radomia czyste już od tygodnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 wiosna pelna para... mam nadzieje, ze temat mozna juz zamienic na wiosna a poszukiwania" pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Okolice Jawora(dolny śląsk) daje rade , tylko wiatrzysko mega .Ale poza tym super :).Jest ktoś chętny z Jawora na wypad?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Od następnego tygodnia zapowiadają mrozy i śnieg więc jeszcze za wcześnie na wiosenny watek :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 Odejdź síło nieczysta:) Ja ci dam śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Tak dziś wyglądała zima - 12 lutego A.D.2011 r. - w rejonie Zgorzelca. Panowie, coś wspaniałego. Ja, mój piesek, słoneczny las (rejon penetracji - stanowiska niemieckie), cisza przerywana od czasu do czasu delikatnym piiii i tak do wieczora. Aż żal było wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 A u mnie chłodno i wiatr, poza tym pełno błota ;/.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Piękna zima tego lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Jutro szykuje kolejny wiosenny wypad ;) Mam nadzieję, że pogoda będzie również słoneczna jak dzisiaj.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 U mnie też zimno było,ale dobrze że bez śníegu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz86 Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 No teraz to sobie trochę poczekamy. Przynajmniej w Białymstoku wczoraj rano miałem -17.Do lasu to chyba trzeba by z kilofem się wybrać do tego trochę śniegu zalega a jak w innych rejonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Okolice Elbląga: kilka stopni poniżej zera, śniegu do 5-ciu centymetrów.Można iść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 wielkopolska mrozi i zapowiadają coraz gorzej...ziemia twarda jak kamień,ale ponoć ostatnie podrygi zimy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.