psioter5 Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 na szczęście w planach nie mam małego poszukiwacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Karabin po twojej wzmiance o Wajdzie itd. sprzedałem temat żonie. Poszperała w necie i szok! Nasze pieski to prawdopodobnie -99%- owczarki belgijskie Malinois" http://brzesko.olx.pl/owczarek-belgijski-malinois-rodowodowe-szczeniaki-iid-27980584Rasa w Polsce rozpowszechniona, ale widać nie wszędzie. Rasa psa pasterskiego, uwielbiają ruch, bystre i inteligentne, skore do współpracy. Potrzebują stanowczego opiekuna. Aż dziwne, że tak w twoim jak i w moim przypadku znalazły się kanalie zdolne do porzucenia tych psów. W każdym razie na poszukiwania z wykrywką idealne. Mój to już nawet reaguje na sygnał i widząc, że zapowiada się kopanie kładzie się obok i przysypia:)Później wrzucę fotkę takiej sceny.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Gdynia i okolice. Zdjęcia sprzed godziny. Zima-jest. A poszukiwania? Nie ma. Stary śnieg jeszcze nie zdążył stopnieć a w nocy znowu dosypało i sypie nadal.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Czyli zima wraca... a ja nawet nie skożystałem z tej chwili odwilży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2011 Na południu deszcz i +7,5 stopnia.Szkoda że polne drogi nie przejezdne dziś ugrzązłem na ładnych parę godzin w polach. Auto powiesiło się na spodzie i ani w przód aní w tył.Dniówa w plecy.--DOMILUD,też właśnie obiło mi się o uszy że to belg.Dodatkowy atut mojego że huku się nie boi.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Gdy śnieg już całkiem zniknął z pól i w większości z lasów, wypad na nową miejscówkę był dokładnie zaplanowany, wykrywacz, saperka, buty- wszystko gotowe...znów zaczęło sypać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 W dzień się stopi śnieg. Nie ma co narzekać,zawsze może być gorzej:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 U mnie pola to jak bagna dziś wpadłem po kolanko:)ale jest ok czysto i przyjemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Plaża w Rewie dzisiaj w samo południe. Znowu sypało mokrym śniegiem.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2011 Na południu można łazić,lekko síę bieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Kultura mieszkańców miasteczka Praszka w opolskim,a raczej jej brak. A może pomyśleli o eksploratorach w potrzebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 No pewnie ze brak kultury papieru nie dali;) ps. sknery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 U mnie na samej północy nie warto wychodzić z szukajką. W lesie śniegu naprawdę sporo,a o polach nie wspomnę. Dzisiaj tylko z kumplem wyszliśmy za spacer po naszych miejscówkach, to śniegu do połowy kolan (niekiedy nawet więcej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Na południu jakieś 3cm śniegu.Mnie nawet śnieg nie powstrzyma,na duże śniegi to z dobrym PI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Ja w nowy rok wyskoczyłem .Śniegu było na 15 cm,ale na statyku można było pośmigać i liściak się trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 No właśnie byliśmy z PI ;). Powiem tyle: sygnały były i to niektóre bardzo wyraźne, a śniegu około 25-30cm (niekiedy trochę więcej). Ale byliśmy bez szpadli (wyszliśmy spacrkowo rozpoznawczo rekreacyjnie) . Co prawda ziemia była dosyć miękka, ale z kopaniem poczekamy, aż nadejdą upragnione roztopy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam.Na wschodzie (województwo Lubelskie) do soboty można było chodzić. W lasach śniegu niewiele na polach prawie wcale. Byłem kilka razy i ok można było chodzić. Niestety wczoraj posypało i znowu trzeba czekać. A to znajdki z jednego dołeczka z zimowego lasu. Pozdro.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam.Na tereny lubelszczyzny ponoć nawet wykrywka nie potrzebna:) Poszukaj zakopów partyzanckich.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Sobota nad morzem w Dębkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 ...ale dało się chodzić, chociaż lód na plaży aż do granicy lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 A to efekt 4 godzin. Zywczyk pełny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Ha!C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 U was to dbają o eksploratorów,trochę gotówki,browarek... żyć nie umierać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 :-)C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 No no szkoda, że u mnie na plaży nikt browarka nie zakopie nigdy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.