Skocz do zawartości

Zima a poszukiwania

karabin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Karabin po twojej wzmiance o Wajdzie itd. sprzedałem temat żonie. Poszperała w necie i szok! Nasze pieski to prawdopodobnie -99%- owczarki belgijskie Malinois"
http://brzesko.olx.pl/owczarek-belgijski-malinois-rodowodowe-szczeniaki-iid-27980584
Rasa w Polsce rozpowszechniona, ale widać nie wszędzie. Rasa psa pasterskiego, uwielbiają ruch, bystre i inteligentne, skore do współpracy. Potrzebują stanowczego opiekuna. Aż dziwne, że tak w twoim jak i w moim przypadku znalazły się kanalie zdolne do porzucenia tych psów. W każdym razie na poszukiwania z wykrywką idealne. Mój to już nawet reaguje na sygnał i widząc, że zapowiada się kopanie kładzie się obok i przysypia:)Później wrzucę fotkę takiej sceny.
pzdr

Na południu deszcz i +7,5 stopnia.Szkoda że polne drogi nie przejezdne dziś ugrzązłem na ładnych parę godzin w polach. Auto powiesiło się na spodzie i ani w przód aní w tył.Dniówa w plecy.
--
DOMILUD,też właśnie obiło mi się o uszy że to belg.Dodatkowy atut mojego że huku się nie boi.
Pozdrawiam.

U mnie na samej północy nie warto wychodzić z szukajką. W lesie śniegu naprawdę sporo,a o polach nie wspomnę. Dzisiaj tylko z kumplem wyszliśmy za spacer po naszych miejscówkach, to śniegu do połowy kolan (niekiedy nawet więcej).

No właśnie byliśmy z PI ;). Powiem tyle: sygnały były i to niektóre bardzo wyraźne, a śniegu około 25-30cm (niekiedy trochę więcej). Ale byliśmy bez szpadli (wyszliśmy spacrkowo rozpoznawczo rekreacyjnie) . Co prawda ziemia była dosyć miękka, ale z kopaniem poczekamy, aż nadejdą upragnione roztopy ;).

Witam.
Na wschodzie (województwo Lubelskie) do soboty można było chodzić. W lasach śniegu niewiele na polach prawie wcale. Byłem kilka razy i ok można było chodzić. Niestety wczoraj posypało i znowu trzeba czekać. A to znajdki z jednego dołeczka z zimowego lasu.
Pozdro.J"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie