Skocz do zawartości

Zima a poszukiwania

karabin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

dzisiejsze 2 godzinki spacerku, już bardziej owocne :) proxima pokazała co potrafi, dyskryminacja działa nieźle i już wiem jakie sygnały dają monetki :D dobry sprzęt ale baterie żre jak głupi.

Napisano
U mnie śnieg jeszcze leży na polach, ale obok młodych sosen (krzaczastych) śniegu w obrębie 1-2m nie ma w ogóle i sprawdzając tylko wokół drzew udaje się to i owo znaleźć. Dla chcącego nic trudnego ;) zawsze się kawałek terenu znajdzie do przeszukania.
Napisano
Ja dziś trochę złomu i dwie monety 5 i 10 fenigów z lat czterdziestych. Do tego jak miałem wyjeżdżać na drogę akurat jechał radiowóz,dobrze że bez świateł jechałem to mnie nie wyniuchali.
pzdr.
Napisano
Ja planuję w niedzielę wypad od 9 :)
Wstawię foty jeśli coś znajdę. Planuje pójść na stare śmieci", nie spodziewam się nic znaleźć, ale miejscówka godna sprawdzenia z nową wykrywką.

pozdro.
Napisano
Ja już od piątku łażę z wykrywką, w lesie jeszcze trochę śniegu ale dla chcącego nic trudnego a na polach to gdzie leży śnieg to miękko a gdzie nie to trzeba się trochę namęczyć ale i tak jest zajefajnie
Napisano
W niektórych miejscach trzeba uważać bo duże dziury są nadal zasypane śniegiem i można wpaść po same kulki a do tego nogi połamać.
pzdr.
Napisano

ja byłem w niedzielę, na polu kopać można było normalnie, błota zero co mnie w sumie zdziwiło.

coś tam wyskoczyło, na polu na którym już wiele razy chodziłem

pozdro!

Napisano
eh panowie wam to trudno dogodzić, ja jak znajduje takie monetki to jestem w niebo wzięty bo na moim terenie bardzo rzadko się trafiają jakiekolwiek.
Napisano
Panowie o jednym jeszcze warto powiedzieć. W miejscach gdzie latem i jesienią rosły wysokie trawska i pokrzywy, w tej chwili po zejściu śniegu płaściutko jak na stole. I jak pusto w lesie. Przedwiośnie to chyba najlepszy okres na poszukiwania (pod warunkiem że nie pada i nie za zimno). Zbliża się weekend, zacieramy rączki:)
Napisano
Ojjj psioter,a czy ty na pewno testowałeś tam proxime?:) Jak będziecie tak testować to niebawem grono poszukiwaczy się powiększy:)
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie