Skocz do zawartości

Zima a poszukiwania

karabin

Rekomendowane odpowiedzi

90% lasu to czysty beton,dołek co rwałby"minutę zajmuje ponad 20,
w dodatku ryjąc saperką jak kilofem jest zbyt duże ryzyko uszkodzenia przedmioty,
miałem karabin podobnie,chyba jakaś menażka pod samym drzewem,aluminium,nie dało się..:/

lub to co na foto,sygnał piękny,ale już dlaej nie było sensu kopać jak pokazało się to co na foto:)

• Odpowiedzi 338
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
dziś środa,jak chcemy mieć miękką ziemie to myślę że w następny weekend będzie już miło łazić.
w ten weekend można spróbować,pewnie spróbuje,ale nie będzie jeszcze komfortowo:)

19-20marca już będzie można browarka w las zabrać,teraz tylko kufajka i podwójne rękawiczki.. :/

Warszawa i okolice da się kopać.wszędzie miękko,czasem max 3cm zmarźniętej ziemi(ale nie betonu)"

Przed Zalewem Zegrzyńskim tak, za już nie ma takiej sielanki, przynajmniej wczoraj nie było doliczając tamtejsze kamienie ;)

Widać że się trochę ruszyło, w obu działach ID sporo nowych tematów :) a od jakiegoś czasu była posucha.
Dzisiaj była piękna Niedziela, a ma być coraz lepiej.
Sam też dzisiaj zabrałem swojego 2letniego syna i trochę grunt spulchniliśmy :)

kuj.pom - jakieś 25cm miękkiego, dalej skała. W pewnym momencie myślałem że trafiłem w jakąś drewnianą skrzynię, puls skoczył momentalnie, a to tylko zmarznięta ziemia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie