kopijnik2 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Napisano 30 Listopad 2010 nominacje:1 - ...bo ja zawsze mam rację i kwity...
Martian Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 2 ...ze jest to reczna robota z uzyciem mlotka, a dzielo to sie dokonalo w miejscowosci Nadrag, Rumunia" -O ocynkowanym wiaderku;)
cupek6 Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Witam , Cytat piłkarza Tomasza Wróbla po meczu GKS-CRACOVIA ; Dziwka wydymana po jakimś gang bangu" PS.Mam nadzieję , że te słowa nie są za bardzo wulgarne na to forum .
draven85 Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 ja sądzę, że Pani wie o czym ja mówię" - wróżbita Maciej :)
De Contrabando Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Muzyka Chopina to armaty ukryte w krzakach" - Prezydent Komorowski składając gratulacje zwyciężczyni.
adamos1975 Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Ciekawe co miał na myśli autor powiedzenia sprawdź co tam w trawie piszczy..." prorok jakiś czy co?
tomciuncio Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UNprEtVjC68
tomciuncio Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hkF9MiUsvHk Taniec na głowie jak ktoś nie wie :)
De Contrabando Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Czy może czas wam się zatrzymał na epoce Bolka? Kopijnik zatytułował wątek Cytat roku 2010".
tomciuncio Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Przepraszam bardzo,ale czy cytując stare wypowiedzi naszych polityków nie maja one szans nominacji na rok 2010?Czy chodzi tylko i wyłącznie o wypowiedzi tego roczne?Jeżeli tak to wybaczcie... ale i tak musicie przyznać ponad epokowość tych słów;pPozdrawiam Tomasz :)
tomciuncio Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Każdy interpretuje na własna rękę.Nie widzę tu regulaminu zabawy.Przydało by się sprostowanie od autora a nie Twoje panie De Contrabando.Pozdrawiam Tomasz
Martian Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Nie chcę się za Kopiego wypowiadać, ale chyba o forum biegało...
Sobiepan Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Nie chcę się za Kopiego wypowiadać, ale chyba o forum biegało...O! Nie jestem odosobniony w interpretacji intencji autora!
De Contrabando Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Jeśli tak, to wątek chyba powinien mieć tytuł: Post Roku 2010". Póki Kopi się nie wypowie, zamieszczam następną mądrość jednego z polityków.Minister finansów w radiowej Trójce:-Panie Ministrze, dlaczego wy, liberałowie, podwyższacie podatki?-Jak to dlaczego? Nie słyszała pani o Kryzysie Stulecia? Gazet pani nie czyta?[...] 30 sekund później:-Panie ministrze, jakie są najważniejsze osiągnięcia waszego rządu?-Dzięki rządowi Pana Premiera Tuska Kryzys Stulecia ominął Polskę!
kopijnik2 Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Napisano 1 Grudzień 2010 no co myślał kopi... gdy to pisałczyli co autor chciał przez to powiedzieć".Tworzymy pewną społeczność - mamy własne problemy, własne wojny, własny język.Nasz mikroświat - tworzy również kwiaty językowe"...rok 2006 - ...jazu chryste moj aortografia jest naprawde wygurowna...zapisał się znacząco na tym polu...są również kwiaty znaczeniowe" - jak ten - nominowany nr 1gdzie zdanie nierozerwalnie wiąże się z postacią" - i razem dają pewną całośćMyślałem o forum... - Ale Każdy ma Swoje ...___________kingsajz - dla każdego...
Martian Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Kopijnik nie mikronizuj nas tak bardzo...Wszak z nas duża grupa przestępcza jest;) Słabo bo słabo zorganizowana- ale jest... Rwał jego nać!!!;)))
kopijnik2 Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Napisano 1 Grudzień 2010 słabo skonsolidowana...a po niektórych fotkach sądząc - nawet nie mikro, - a nano-świat
Trooper85 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 czego by nie wybrać na cytat roku 2010 to takich tekstów jak z radka89k to już nie będzie =(
De Contrabando Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Z rozpędu nie pozdrowiłem Cię nadając za rany".Czynię to niniejszym.PS Ty się nie męczysz, męcząc nas?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:05 02-12-2010
De Contrabando Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 PROTON SZFANKUJE Witam! zakupilem nie dawno ten wykrywacz (proton). I jak chodze w nim w terenie i jak go wlanczam i wylanczam to po jakims czasie sie rozregulowywuje. A mianowicie caly czas piszczy, bez wzgkledu na to czy jest metal w okolicy czy gonie ma. Czy moze miec na to wplyw niska temperatura?
De Contrabando Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 To, że uważasz mnie za półgłówka i mohera nie oznacza, że nie potrafię posługiwać się językiem polskim. To post pewnego usera, którego nicka litościwie pominąłem, z działu Sprzęt".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.