Swiety82 Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Nie wiem jak u was ale u mnie daje tak że masakra... rano auta nie znajde pod zaspami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 A ja nie wiem czy garaż odkopie :)Połamania łopat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Zima dociera i na wybrzeże-Gdynia dzisiaj około 10 rano. Tylko -8*C ale wiatr taki, że głowę chciało urwać. Na razie sobie nie pokopiemy.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Dziś wieczór jak z pracy wychodziłem,taki widoczek,Kogoś pogoda zaskoczyła i postanowił wrócić piechotą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 moze go obcy porwali?ale siodelko profesjonalnie zabezpieczone - beret pod folia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Też się uśmiałem,ale jak potem 10min szyby w aucie skrobałem to juz nie było Mi do smiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 u mnie jest aż -15* i tylko 30 cm śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 teraz w Szczecinie -2 a jutro ma być " i kolejne dni już na +" podobno. białego na trawniku pod oknem 10 centów. można dać radę. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Nareszcie bez spinek można przeznaczyć czas na teorię - mapy, nowe miejscówki itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 rower kontra zima: 3:0-------------------pierwszy duży opad śniegu -> redukcja z III-VI na II-IVzamieć 24/h -> pełne gogleopad śniegu - (4 mm wody) -> obniżenie siodełkatemperatury: -8 do -24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jest jeszcze nadzieja:) u mnie + 2 i deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 U mnie znowu sypie,masakra nic nie widać.Zdjęcie z przed minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 +2 deszcz przestał,ale mgła okrutna.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Choc moja przygoda z piszczałką trwa dopiero z 7 miesięcy to czują że jestem od niej uzależniony . A te śniegi i pogoda to jak odwyk:( a j przecież nie chcę się z tego leczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Do map i książek panowie a nie marudzicie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.