Kurt Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 Dziś mieliśmy okazję zobaczyć kolejny odcinek czasu Honoru i do chwili obecnej nikt nic nie pisze... Wiele można by powiedzieć o tym serialu, wiele więcej było powiedziane :DMożna jednak śmiało powiedzieć że sceny akcji w tym sezonie mają wyśmienite. Proponuję zobaczyć 41:01 jak to dzielny germaniec pruje z mp do naszego rodaka iiii.........kurde coś się rozłożyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 mina nie tęga ale pełen profesionalizm zachowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 troszeczkę powiększone, sorki za jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 co tu pisać serial od gatunku przygodowy lekko ocierający się o realia drugowojenne, płynnie przeszedł do gatunku fantasy. Fakt, że teraz przyjemniej się go ogląda i zdecydowanie lepsi aktorzy obsadzeni zostali po ciemnej stronie mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Też to widziałem w tv ale to była tak krótka chwila, ze myslałem, że ma pistolet w ręku oprócz mp ale coś mi nie pasowało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Zdecydowanie lepsi aktorzy - Dla mnie po prostu pojawili się jedni z najlepszych polskich aktorów - mam na myśli Mirosława Bakę i Tomasza Dedka (choć ten ostatni już pojawiał się epizodycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Rozklekotał się MPisz który pamięta Klossa, Czterech Pancernych, Kierunek Berlin i setki innych produkcji.Ktoś nie przekręcił odpowiednio śrubki" i tyle, śmiesznie to wyglądało ale zapewne tak też się działo czasem i w czasie kiedy ta broń była używana nie tylko do filmów.Wielu z Was strzelało z tego egzemplarza na rekonstrukcjach...Nie zmienia to faktu że w montażu można było użyć innego ujęcia lub uciąć scenę zanim mu się rozjechała maszynka na dwie części...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Czas Honoru coraz bardziej przypomina inne seriale typu klan, m jak miłość...tylko 70 lat wcześniej. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 w zauwazyliscie ze ich obecny dowodca to ten sam co w 1 cześci podprowadzil im zloto czy cos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Nie lubie tego serialu. Kolejny film, w którym z niemców robi sie idiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 W tym serialu robi się idiotów ze wszystkich po równo, niestety, a najbardziej z nas widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Czas Horroru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 zauwazyliscie ze ich obecny dowodca to ten sam co w 1 cześci podprowadzil im zloto czy cos tam"dokładnie, to ten sam koleżka z lasu, a do tego podoficer Fuchs( W. Brzeziński) czyli prawa ręka Tannenberga(Dedek) to ten sam aktor który w ostatnim odcinku II serii był oficerem SS konwojującym bankowóz...jechał wtedy w KDF-ie.Ale zauważy to tylko garstka bystrzaków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Czekam kiedy jakiś cichociemny" wyciągnie nóż sprężynowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Nie wiem czemu, ale przyjemnie się go ogląda ;)Co prawda sceny związane ze strzelaniem rozwalają ealizmem" no ale w końcu to Polska produkcja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 wiesz acer... obawiam się, że wyciągnie, ale miecz świetlny, a Reiner po wyleczeniu ze straszliwego postrzału całomagazynkową serią ze stena, okaże się Darthem Vaderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Wcale bym się nie zdziwił jakby wyskoczyli z takim scenariuszem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Czy ktoś ma zdjęcie jakim nożem posługuje się przy szlachtowaniu ludzi zrzutek Sorokin vel Baka ? Mam oryginalnego ZiKa ale to co miał Baka zdaje się na to nie wyglądało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Ja też nie lubię tego serialu, nawet go nie oglądam. Wystarczą mi wasze opinie... :D Tak sobie wymyśliłem jeszcze jedno określenie, nie wiem czy było - Czas Muchomoru"... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 jeśli TVP ma kasę na takie pseudohistoryczne gnioty to znaczy, że jest zasobna w kasę....A nikt nie zastanawiał się,że ten serial nie tylko wypacza historię ale również zwyczajnie oszukuje obywateli....za kilka lat jakis idiota powołując sie takie dzieła" będzie pisał o wojnie....To jest czas zmory....zresztą szkoda gadać...dajcie mi twórcę tego gniota a.....średniowieczne tortury wydadza się jeno niewinną zabawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 dzasiek nie panikuj. Znasz kogoś kto pisze o wojnie na podstawie 4 pancernych?to nie jest film dokumentalny serial luźno oparty na wydarzeniach z okresu II w. św. zresztą dość miło się to ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Ossowski, Tymieniecki, Piekałkiewicz....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Kowalski, Malinowski, Nowak...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 A to polscy autorzy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Ps przyznam się nie czytałem jakąś pozycję zapodaj o pancernych ww. autorów. Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.