bjar_1 Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Chyba trochę przesadzasz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 pożywiom uwidim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Pamietacie jak w tym roku gościu znalazł na własnym polu srebrne monety i przekazał je Państwu"?.Zrobili u niego rewizję,zabrali wykrywke.Gest przekazania orła= piękny, Ten Pan zachował sie wspaniale ale i tak wiemy że nadal zyjemy w dzikim kraju" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Czy kogoś poza mną dziwi, że o takim znalezisku dowiadujemy się z politycznego pisemka, a nie z gazety poświęconej poszukiwaniom?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 sza.man a o spiskach nie słyszałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlo777 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 cała tajemnica, to kiedy ta głowica została znaleziona, bo chyba nie teraz, a ładych kilka lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Korowiow aka Pomsee, zdawało mi się że jest to wątek na temat znalezionego orła, a nie spisków..Witamy z powrotem na forum.ps. Wie ktoś czy orzeł poddany był jakiejś fachowej ekspertyzie, badaniom na autentyczność itp?Ja nie podważam jego oryginalności, ale chyba od tego wypadało by zacząć przyjmując go do muzeum..Piękne trafienie, aż się łza w oku kręci.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 e tam łza...mnie się nóż w kieszeni otwiera, że innym sie udaje, a mnie nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Chwała, że chociaż komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.