szczurek_1979 Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 nie wiem jak Wy ale ja takim żrołnierkom" to chyba oddałbym się bez walki ;Phttp://konflikty.wp.pl/gid,12745634,kat,107154,title,Rownym-krokiem-ku-chwale-ojczyzny,gpage,4,img,12745974,galeria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 ja toże bym się poddał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Ta pani na pierwszym planie, trochę niebezpiecznie macha szabelką ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 A kto nie ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Oj wyobraziłem sobie tą gibkość w akcji :D :P Kamas-utra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Ja bym się im nie poddał:)Wolałbym je wziąć do niewolia potem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Coś pięknego :)))<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Spokojnie panowie, dla każdego wystarczy, zerknijcie na tło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Widze,że kol.Szczurkowi kregosłup i ledzwie zaczeły funkcjonować normalnie.Może jakiś wypad?A nie głupoty.Ha,ha.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Zupełnie jak małe dzieci. Tylko alkohol i panienki Wam w glowie.Zapewniam, że jakby taka Koreaneczka wypożyczyła" sobie jednego z Was na noc, to rano gdybyście wychodzili z jej pokoju, to nie musielibyście otwierać drzwi. Zmieścilibyście sie w szczelinie która jest pod drzwiami. Tak byście byli wypompowani i wyssani..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.