Skocz do zawartości

Rzeczy po ss-mańcu

GERWAZY-GRZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć, Panowie wiem że za takie pytania na tym forum besztają i jest ono dla wielu drażliwe. Mianowicie wpadło mi w łapy spod dech strychu jakieś pudełko aluminiowe z napisem oryginal record?? W środku naszywki na mundur ss-mana i jakieś odznaczenia. Wszystko w starej chałupie która od wielu lat stoi pusta, a miałem możliwość pobuszowania. Pytanie jest takie: czy takie naszywki są dużo warte? Nie zbieram niemieckich rzeczy a dodatkowo sytuacja finansowa jest dość krucha:/ Wiem że to nie pytania na forum ale jeżeli ktoś się orientuję o proszę na priva. Jutro dam zdjęcia.

Pozdrawiam. GRZ
Napisano
wszystko warte jest dokładnie tyle ile ktoś chce zapłacić
daj na identyfikację co tam znalazłeś a jak już będziesz wiedział co masz to zobacz sobie na allegro i ebay i będziesz wszystko wiedział
Napisano

Do rzeczy dostałem foty na @ z prośbą o wrzucenie od razu bo moderatornia nie udostępniła koledze ciągłego" dodawania postów :]

Napisano
Sailer: o moderatornia nie udostępniła koledze "ciągłego dodawania postów :]"

Każde pierwsze 20 wpisów nowego Użytkownika wymaga akceptacji moderatorów. I nie jest to złośliwość wobec Nich, czy też akurat Gerwazego.
Napisano
cały zbiór ma większą wartość w kupie" - ustal adres pod którym to znalazłeś i brykaj do urzędu gminy ,miasta itp. jest duża szansa ustalenia danych właściciela , jeden z kolegów z forum ustalił tak właściciela odznaki za rany którego nazwisko było wydrapane na rewersie -pozdro
Napisano
nie dodałem istotnej uwagi - jeżeli oczywiście to są oryginały a twoja historia jest prawdziwa . Nie mam powodów abym sądzić że nie - ludziom trzeba wierzyć :) -pozdro
Napisano
Mieszkam w mieście przy granicznym, ogólnie szukam po stronie wroga :) Tam dużo domów stoi pustych a i tereny są ciekawe. Tak czy inaczej fanty poszły już pod młotek. Wątek można zamknąć.

Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie