Skocz do zawartości

Allegro Great Hits vol.24

krank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 298
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Krank- znając zwyczaje dzieci neo, gdy liczba przy nicku = data urodzenia, to konto tego pacjenta nadaje się do uwalenia... To, że cuda-wianki wystawia, to już inna bajka.

PS Ma, z resztą, chyba problem z ogarnięciem mowy ojczystej- zakładam, że Jezabelin = Izabelin ( bo któż widzi różnicę między J i I ? ).
Napisano
kropka sto procent robiona przez paint,gościu pewnie nie zna się i myślał że spłonka jest nie zbita i domalował żeby się nie załapać pod ustawę o broni i amunicji :) facet myśli że w takim typie amunicji iglica która zbijała spłonkę była wielkości jak w kar. Mausera.... śmiech na sali"
Napisano
no dobra ale też nie jest aż tak malutka,a ogólnie chodzi tu łuskę z boforsa tam iglica jest o wieleeee większa tak jak widać po wybitej spłonce na fotce kolegi....
Napisano

Witam, chciał bym się dowiedzieć ile mogę wziąsc za ten bagnet ? Chciał bym go wystawic na allegro ale nie wiem od jakiej ceny zacząc licytacje. Wiem, że to nie na temat ale jestem tutaj nowicjuszem i nie wiem gdzie umieścic ten temat. Proszę o szybką odp, pozdrawiam

Napisano
Odnośnie tego hełmu, to moim zdaniem wygląda na ulepszonego" chinola. Raz, że kształt budzi wątpliwości, a dwa że rant na siódmym zdjęciu jest bardzo ciekawie zawinięty - jakby nieudana próba zaokrąglenia krawędzi hełmu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie