Skocz do zawartości

wasze znajdki z polgonów

Rekomendowane odpowiedzi

Czarek, niby staro ale pomyśl, że rdza wpier...nicza twoje fanty i za jakiś czas będziesz wymiatał z półek kope brudu, który odpadnie od fantów wraz z kawałkami np farby. Nalegam, żebyś je wyczyścił :) tak dla polepszenia stanu. pozdr

krank3 po dwie dychy kilo miedzi na złomie w końcu coś z tego chodzenia muszę mieć nawet na piwo.wiesz jak ty wolisz na półce trzymać jakieś wybuchowe świństwo a później za to odsiedzieć to już nie moja sprawa.ja wole mieć na półce porcelanę trochę guzików i parę rupieci pamiętających wojnę,a nie jakieś miny ,granaty i pociski artyleryjskie.

po pierwsze czarek nie czytasz ze zrozumieniem napisałem jasno że w ogóle rzeczy militarnych do domu nie wlekę bo mi to nie potrzebne i mnie nie interesuje i nie chce rdzy z półek co tydzień ścierać,jedyne rzeczy związane z militarką jakie mam w domu to bagnet z mosina,łuska armatnia 75mm i hełm 6 nitowiec ale to też nie z wykopów tylko ze starej kuźni sąsiada miał wywalić na złom to zabrałem,a nawet jakbym chciał kopać granaty,pociski i tym podobne to nie mam gdzie bo mam daleko do lasu a w tych lasach zresztą podczas wojny i tak się nic nie działo :) pozdrawiam

tiaaaa.... Krzysiek, nic się nie działo powiadasz ;P a mnie osobiście podobają się znajdki czarka... mają w sobie to COŚ i nie jest nigdzie powiedziane że nie można na półkach trzymać nie czyszczonych skarbów... jego kolekcja, jego skarby i jego sposób na pokazanie swojej kolekcji. Sam może dojdzie kiedyś do innych wniosków, na razie powstrzymajcie się od swoich dywagacji...
pozdro
Szczurek

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie