Czester01 Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 http://www.odkrywca.pl/moje-znajdy,674214.html#674214to mój wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czester01 Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Tylko to dawno temu bylo... teraz mam więcej łusek i guzików nakopałem i takie tam różne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 czester01 co to za monetki na twojej pierwszej fotce chodzi mi o te duże po prawej stronie na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Kolego Czarek100 orientujesz się może co to za przedmiot który pozwoliłem sobie zaznaczyć na twoim zdjęciu? Bo mam 3 sztuki czegoś takiego. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Wszystko piknie tylko słabo doczyszczone panie majster... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 bo to nie ma być doczyszczone jakby dzisiaj fabrykę opuścił.tylko ma wyglądać staro to dodaje klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Daro Shadow to jest zaznaczony przez ciebie przedmiot .czy o to ci chodził bo jeśli tak to jest obicie zamka przy skrzyniach takie są żeby ładnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Wielkie dzięki ale to jednak nie jest to co ja mam. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 ta fotka akurat tak zrobiona że mogło ci się wydawać że to coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Czarek, niby staro ale pomyśl, że rdza wpier...nicza twoje fanty i za jakiś czas będziesz wymiatał z półek kope brudu, który odpadnie od fantów wraz z kawałkami np farby. Nalegam, żebyś je wyczyścił :) tak dla polepszenia stanu. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Na tej twojej półce to w rzeczywistości nie ma absolutnie nic ciekawego, sam nieoczyszczony złom, dziwie się, że w ogóle to trzymasz w domu...ale każdy lubi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 stock dla nas te fanty nie są warte funta kłaków,ale dla czarka mają wartość bo sam wykopał więc wieksza wartość sentymentalna,ja to takiego szmelu do domu nie znoszę nawet,łuski i tym podobne zostają na poletku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 krank3 po dwie dychy kilo miedzi na złomie w końcu coś z tego chodzenia muszę mieć nawet na piwo.wiesz jak ty wolisz na półce trzymać jakieś wybuchowe świństwo a później za to odsiedzieć to już nie moja sprawa.ja wole mieć na półce porcelanę trochę guzików i parę rupieci pamiętających wojnę,a nie jakieś miny ,granaty i pociski artyleryjskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 po pierwsze czarek nie czytasz ze zrozumieniem napisałem jasno że w ogóle rzeczy militarnych do domu nie wlekę bo mi to nie potrzebne i mnie nie interesuje i nie chce rdzy z półek co tydzień ścierać,jedyne rzeczy związane z militarką jakie mam w domu to bagnet z mosina,łuska armatnia 75mm i hełm 6 nitowiec ale to też nie z wykopów tylko ze starej kuźni sąsiada miał wywalić na złom to zabrałem,a nawet jakbym chciał kopać granaty,pociski i tym podobne to nie mam gdzie bo mam daleko do lasu a w tych lasach zresztą podczas wojny i tak się nic nie działo :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 tiaaaa.... Krzysiek, nic się nie działo powiadasz ;P a mnie osobiście podobają się znajdki czarka... mają w sobie to COŚ i nie jest nigdzie powiedziane że nie można na półkach trzymać nie czyszczonych skarbów... jego kolekcja, jego skarby i jego sposób na pokazanie swojej kolekcji. Sam może dojdzie kiedyś do innych wniosków, na razie powstrzymajcie się od swoich dywagacji...pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 i proponuję dalszą, do niczego nie prowadzącą dyskusję zakończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 ten kubek znalazłem ostatnio w drodze do szkoły leżał roztrzaskany na polnej drodze i go skleiłem może tak trochę nie dokładnie,ale jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 ach ten Wiedeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 no i taki kawałek porcelanki jest na id.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Gdzież na ID jest ta filiżanka? Ja też kilka skleiłem i nawet fajnie wyglądają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 O tu jest-możesz dodać swoją w tym wątku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=668975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 swiety82 sorry ,ale nie zauważyłem twego postu i założyłem nowy wątek na id ,ale na przyszłość będę pamiętał.wybacz i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 moje trafienie roku,pół hektara marchwi i to chyba jakiejś modyfikowanej genetycznie bo malutka to ona nie jest:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 ostatnio czyszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.