Skocz do zawartości

wasze znajdki z polgonów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Daro Shadow to jest zaznaczony przez ciebie przedmiot .czy o to ci chodził bo jeśli tak to jest obicie zamka przy skrzyniach takie są żeby ładnie wyglądał

Napisano
Czarek, niby staro ale pomyśl, że rdza wpier...nicza twoje fanty i za jakiś czas będziesz wymiatał z półek kope brudu, który odpadnie od fantów wraz z kawałkami np farby. Nalegam, żebyś je wyczyścił :) tak dla polepszenia stanu. pozdr
Napisano
Na tej twojej półce to w rzeczywistości nie ma absolutnie nic ciekawego, sam nieoczyszczony złom, dziwie się, że w ogóle to trzymasz w domu...ale każdy lubi co innego.
Napisano
stock dla nas te fanty nie są warte funta kłaków,ale dla czarka mają wartość bo sam wykopał więc wieksza wartość sentymentalna,ja to takiego szmelu do domu nie znoszę nawet,łuski i tym podobne zostają na poletku :)
Napisano
krank3 po dwie dychy kilo miedzi na złomie w końcu coś z tego chodzenia muszę mieć nawet na piwo.wiesz jak ty wolisz na półce trzymać jakieś wybuchowe świństwo a później za to odsiedzieć to już nie moja sprawa.ja wole mieć na półce porcelanę trochę guzików i parę rupieci pamiętających wojnę,a nie jakieś miny ,granaty i pociski artyleryjskie.
Napisano
po pierwsze czarek nie czytasz ze zrozumieniem napisałem jasno że w ogóle rzeczy militarnych do domu nie wlekę bo mi to nie potrzebne i mnie nie interesuje i nie chce rdzy z półek co tydzień ścierać,jedyne rzeczy związane z militarką jakie mam w domu to bagnet z mosina,łuska armatnia 75mm i hełm 6 nitowiec ale to też nie z wykopów tylko ze starej kuźni sąsiada miał wywalić na złom to zabrałem,a nawet jakbym chciał kopać granaty,pociski i tym podobne to nie mam gdzie bo mam daleko do lasu a w tych lasach zresztą podczas wojny i tak się nic nie działo :) pozdrawiam
Napisano
tiaaaa.... Krzysiek, nic się nie działo powiadasz ;P a mnie osobiście podobają się znajdki czarka... mają w sobie to COŚ i nie jest nigdzie powiedziane że nie można na półkach trzymać nie czyszczonych skarbów... jego kolekcja, jego skarby i jego sposób na pokazanie swojej kolekcji. Sam może dojdzie kiedyś do innych wniosków, na razie powstrzymajcie się od swoich dywagacji...
pozdro
Szczurek
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie