Skocz do zawartości

Pajacykowanie

db

Rekomendowane odpowiedzi

db - tu coś dla ciebie - zdjecie z linku.
Normalnie mało sie nie posikałem:)
http://www.zamosconline.pl/text.php?id=2451&rodz=opoz
Było lata temu na forum. Chyba określone jako jeździdło kawaleryjskie"
To się nazywa ludzka kreatywność. Zapewne twórca takiego czegoś dostałby z miejsca pracę w jakiejś agencji reklamowej:)
I jak niedawno któyś z chłopaków zauważył - moze to nie była rekonstrukcja tylko widowisko historyczno-teatralne...
makul

Db – obrazek z postu Makula jak najbardziej wpisuje się w temat Twojego wątku – w zamyśle autora pojazdu miała to być chyba taczanka – jest to tak samo udana stylizacja jak łazik z pierwszego załączonego przez Ciebie zdjęcia…

Pozdro
Hindus

Hindus - ciężko rzec. Z jednej strony ten SD-ek, a z durgiej przeglądając galerię to owi rekonstruktorzy byli naprawdę solidnie umundurowani na FJ, W-SS i Jankesów a nie na zgraję ASG-owców. tak więc nie powiem. Wiadomo że w Europie tamto by nie przeszło na inscenizacji:)

Panowie, nie przesadzajcie. U nas naprawde nie jest żle.
Byłem na imprezie w Belgii, gdzie strona aliancka miała caly sprzęt idealnie przygotowany.
A Niemcy , cóż w Belgii za Niemców przebierają sie w większosci alianci tylko na czas itwy" a jedyna grupa niemiecka przyjechała Gaz'em 69 pomalowanym na iemiecki" :) może na zachodzie to przechodzi u nas pojawiłoby się w tym watku :)

Fozgen wiesz czasami warto mieć trochę poczucia humoru widzę że Ci go zabrakojwało.Fakt pomyliłm sie faktycznie zamiast 126p waliłem 5(duży a mały fiat to różnica).Więcej luzu czy uważasz że chodziło mi kogokolwiek urazić każdy orze jak może chłopakom podoba sie ich wózek" ok przeciez nie każdy musi brać z nimi udział w imprezach ich sprawa.Z jednej strony patrząc tez sie napracowali by sobie tą zabawkę zrobić chwała im za to natomiast inni nie rozumieją po co czas marnowąc i robic coś co nie przypomina tego co ma być.Nie jestem zwolennikim chamskiej krytyki jednakże zauważyłem że choć drastyczna to jednak ona buduje poziom polskiej rekonstrukcji taka jest prawda.Tak więc po co te nerwy forum to nie tylko miejsce gdzie najwżniesze są pompatyczne wypowiedzi....3sie

Fozgen....akurat zdjęcie ja wynalazłem. Więc nie czepiaj się Forela. Poza tym on ma rację - zabawa w rekonstrukcję nie polega na tym żeby budować wszystko (cokolwiek) tylko żeby odtwarzać jaknajwierniej to, na czym powinniśmy się opierać.
Możesz nie być kolekcjonerem starego sprzętu, wyposażenia i innych rzeczy - ale rekonstrukcja w której uczestniczysz jest właśnie tym, co jednoczy Ciebie, mnie, Forela i innych- w ruchu rekonstrukcyjnym. Dlatego uważam że - co do pojazdów - tak, lepiej czas poświęcony na budowę tego czegoś poświęcić na budowę tego, czym miałoby być.
pozdrawiam,
makul

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie