esterendensen Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Widam.Mam pytano-czy ten sprzęt jest ogólnie znany i wiadomo,kto jest właścicielem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-26 Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Nie sdkfz 251 tylko sdkfz 250 neu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 esterendensen tobie tez to nie umkneło :)Niezła ciekawostka co to za transporter?Ni i na nastepnym zdjeciu Kattenkrad w tle miodzio widok:)Ktos ma niezłe fanty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Link do aukcji:http://aukcjewp.wp.pl/dkw-350-nz-i1217462064.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Jest na konkurencyjnym forum - koła przyjaciół broni pancernej wątek o kolekcjonerze z Tczewa, który ma sporo ciekawych eksponatów w tym te ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 kurde tak się podnieciłem tym transporterem,że przeoczyłem kettenkrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 A tutaj co stoi?Garaż chyba ten sam... http://allegro.pl/show_item.php?item=1217463766 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 To są dwie ramy od Zundappa KS600 jedna skundlona bo sztywny tył jest przerobiony na suwakowy przez pewnie jakiegos wygodnego rosjanina.wtle stoi chyba motorower żak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Zobacz co lezy za ogórkiem jak stoi bokiem:)http://allegro.pl/vw-t1-doka-1966-i1217462864.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Nie chodziło mi o te zundappy,tylko o pojazd,który stoi za nimi.Tę budę na zewnątrz też już wypatrzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 *** skąd oni to biorą??????______________________________________________________________ja wiem, że fanty fajne i mnie też się podobają ale słownictwo mimo wszystko proszę trzymać na wodzy :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Trooper85 23:59 05-09-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Jak to skąd ? :))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Za Ogórkiem stoi ten sam Sdkfz 250 Neu ktory jest na innych zdjęciach(z aukcji) juz w garażu (na kołach) widac ,że się składa tyle ,że własciciel specjalnie nie chwali sie swoimi skarbami ( jak sie złoży i ruszy to bedzie pierwszym w Polsce Sdkfz 250 w takim stanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 ten Pan posiada duuuużo więcej skarbów", ale jak każdy rozsądny człowiek unika rozgłosu. Bynajmniej nie jest to osoba nieznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 SdKfz 6 (?):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 bęben wyciągarki do którejś z półgąsienicówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 kettenkrad numer 2 (albo sama wanna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek2407 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 To raczej kolejny sdkfz 250 (neu) w Polscehttp://www.odkrywca.pl/sdkfz-250-rosja,640853.html#640853 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek2407 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 http://the.shadock.free.fr/Surviving_Sdkfz_250.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Miód, poezja...Swoją drogą niby przyczajka, ale na każdym zdjęciu dawkuje inny niemiecki sprzęt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.