rafal_etz Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2010 Witam mam pytanie. Jak się otwiera górny właz w rosyjskim czołgu T - 34 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2010 Wiem na 90 % gdzie taki czołg znajduje się pod wodą ale jest zamulony i tylko lufa wystaje. Do lufy jest jakieś metr do dwóch wody ale może uda się dostać do wieżyczki o ile nie została zamulana ale nie mam pojecia jak się ją otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Czekam na lawinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Może na początek zapukać (morsem) jak Janek nie śpi to pewnie otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Spoks - nawet jak śpi, to go czujny Szarik obudzi.A tak na poważnie: jeśli lufa wystaje na 100% a czołg jest w mule na 90%, to zamiast pchać się przez niepewny właz, spróbuj przez pewną lufę. Wężykiem, wężykiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Spójrz na film dokumentalny pt. Czterech pancernych i pies" a będziesz wiedział jak się ten właz otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Przecież ( podobno ) Czterej pancerni pełni są przekłamań i indoktrynacji- skąd ma wiedzieć, co jest prawdą a co fałszem? Źle się do sprawy zabierze, paluchy przytrzaśnie i znów będzie afera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Ja zawsze biorę śrubokręt i WD40 bo często są zardzewiałe zawiasy . Najlepiej poćwicz to w wannie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 A moze faktycznie tam jest (tylko pytanie w jakiej skali jest ten T 34 może w 1/35?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 A może to nie lufa tylko chrapa od U-boota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 To nie może być lufa.Z lufy zawsze się skacze na główkę.Czołgi we wodzie zawsze mają lufę tuż pod powierzchnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 rafal_etzNajwyraźniej żaden z użytkowników nie ma pojęcia jakim się otwiera włazy w T-34. Zostają im tylko głupie komentarze. Jakby co to ja też nie wiem jak to otworzyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Dlatego proponuje by osoby ktore nie wiedza jak otworzyc wlaz zarty zostawily dla siebie.Prosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 W tym miejscu była przeprawa o ile mi wiadomo. Dwa czołgi utkneły w rzece. jeden wyciągneli a drugi został. Pare kilometrów dalej były 3 czołgi t-34. Jednego jakiś czas temu wysadzili saperzy. Pozostałych nie zlokalizowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Kolego a czego ty się spodziewasz poszukaj - znajdziesz na forum conajmniej ze dwadziescia takich tematów typu (wiem gdzie jest zakopany czołg - albo tygrys królewski zasypany pod autostradą itp) i wszystkie kończa sie w ten sam sposób czyli nijak bo informacje sa wytworem wyobrazni autora lub są wyssane z palca. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 A nie lepiej go wyciągnąć i dopiero otwierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 Po co? I czym? Zresztą leży bliżej drugiego brzegu. Jak by to był Tygrys to zaraz by byli chętni do wyciągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.