karabin Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 Zdjęcia z powietrza to jedne z najpiękniejszych:)Pozdrawiam
sidzok Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 zdjęcia z powietrza są jedne z najpiękniejszych bo nie na co dzień można podziwiać takie widoki! ale i tak myślę, że najpiękniejsze zdjęcie w okresie zimowym to by był wbity szpadel w ziemię:P pzdr
Hebda Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 przykre jest to że tytuł jestdjęcia najpiękniejsze ! "a takich w wątku nie widać:/
Tradytor Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Przykre jest, że często kasztanisz i się czepiasz. Na moda chcesz awansować czy jak ?Pigule też ostatnio dociołeś ma szczęście mod wyciął Twoje mądrości. Piękność to pojęcie względne jednemu się podoba drugiemu nie.Mi też nie wszystkie foty się podobają ale jakoś o tym nie piszę i nie robię wielkiego halo "
jeremiahjohnson Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Hebda, a jakie zdjęcia są dla ciebie najpiękniejsze? Koń w galopie? Kobieta twoja? Baba goła? Ja ze swoimi zdjęciami się zagalopowałem, dla mnie są piękne, bo mi się przypominają piękne chwile, no ale nie każdemu muszą się podobać. Na przyszłość zanim coś wstawię, to się zastanowię, ale do groma jasnego, co ci się nie podoba w zdjęciach np. dzieci 3, Tradytora, czy paru innych? Może wolisz jakieś Piękne inaczej "
dzieci3 Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Najbardziej jednak boli jak felczer bierze się za transplantację serca.
jeremiahjohnson Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 Pisałem wyraźnie, że się zagalopowałem ze swoimi zdjęciami, ale idąc tokiem twojego rozumowania, należało by zlikwidować ten wątek, gdyż nie ma tu obrazów prawdziwych artystów fotografików, którzy by zadowolili twój gust. Każdy ma inne spojrzenie na to czym jest zdjęcie najpiękniejsze " i chcesz czy nie, ale wcale nie musi być takie samo jak twoje.
jeremiahjohnson Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 Dziś rano. Wiem Hebda, każdy sobie może przykucnąć i pstryknąć jakiś badziewiasty widoczek.
Hebda Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 oh,nie miałem na myśli by usunąć ten wątek..ale przemyślmy przed stawianiem zdjęcia w wątek czy jest ono choć trochę wartę uwagi..grzybki,listki,słoneczko..ehha nie jak np fotki wstawione przez kol.dziki pies
jeremiahjohnson Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 Podyskutował bym, ale muszę już zwijać sprzęt.
kaz41 Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 kol. dziki pies urozmaicił trochę ten wątek, Mi się podoba..
Hebda Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 tak zajrzałem..faktycznie w wypowiedzi wkradł się błąd,pozwolę się sobie go naprostować bo widzę że po nocach spać nie możesz ehh i nie jak np fotki wstawione przez kol.dziki pies"popatrz na taką fotografiehttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/img_0273_a_copy.jpgz tego wątkuhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=280375#1153014Czyż ta fotografia nie jest piękna?Najpiękniejsza od wszystkich z tego wątkuNie będę wyliczał które mi się podoba itp,kilka jest nawet jedno Twoje,o gustach się nie dyskutuje,tutaj tylko wyraziłem swoje zdanie
jeremiahjohnson Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 ---- bo widzę że po nocach spać nie możesz ----- Przygadał kocioł garnkowi.
szwejk4 Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Kolego vis1939 pewnie to tylko zbieg okoliczności, ale to twoje zdjęcie bardzo mi przypomina pewne miejsce gdzie kopałem w okolicach mej mieściny.
vis1939 Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Zdjęcie z okolic Piotrowego Pola,świętokrzyskie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.