Vincent_Vega_69 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Napisano 13 Grudzień 2010 Dokładnie tego ujęcia jeszcze raczej nie było
Vincent_Vega_69 Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 Tak, to Mszczonów. Na tych fotkach najlepiej widać czego dokonali hitlerowcy w Mszczonowie;( 90% zabudowy miejskiej tak wyglądała...
Vincent_Vega_69 Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 Plac Piłsudskiego - spalone kamienice vis a vis ratusza miejskiego. W tle charakterystyczna wieża kościoła. Po prawej pod literą m widać zabytkową już studnię miejską.
bodziu000000 Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 juz zamieszczałem to zdjęcie, ale teraz w trochę lepszej jakości
Vincent_Vega_69 Napisano 19 Marzec 2011 Autor Napisano 19 Marzec 2011 Czy czołg na tym zdjęciu i zdjęciu powyżej to jest ta sama maszyna? Do tej pory byłem przekonany, że tak ale teraz mam pewne wątpliwości. Proszę zwrócić uwagę na chociażby gąsiennice... Na fotce powyżej zamieszczonej przez Bodzia (jest późniejsza) czołg ma obie gąsiennice. Na fotce zamieszczonej przeze mnie ma tylko jedną. Czy mogło tak być, że Niemcy aby podholować wrak 20 metrów trudzili by się aby założyć do wraka gąsiennicę?
Vincent_Vega_69 Napisano 19 Marzec 2011 Autor Napisano 19 Marzec 2011 Czy czołg na tym zdjęciu i zdjęciu powyżej to jest ta sama maszyna? Do tej pory byłem przekonany, że tak ale teraz mam pewne wątpliwości. Proszę zwrócić uwagę na chociażby gąsiennice... Na fotce powyżej zamieszczonej przez Bodzia (jest późniejsza) czołg ma obie gąsiennice. Na fotce zamieszczonej przeze mnie ma tylko jedną. Czy mogło tak być, że Niemcy aby podholować wrak 20 metrów trudzili by się aby założyć do wraka gąsiennicę?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.