sebadety Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 Ostatnio znalazłem sejf na oko ma ze 100lat, jego wym to ok 1,5/0,5m. Wygląda bardzo solidnie, posiada dwa małe zamki i i jeden duży. Czy nie mógłby mi ktoś doradzić jak mam dobrać się do jego zawartości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Napalm... może nie wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Oddaj mi, to cos juz tam sie wymysli:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebadety Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 No, ale napalm, albo termit mogą zniszczyć zawartość, jeśli w ogóle jakaś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 http://www.włamywacz.pl/:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 młot i jechane po zawiasach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Yeti - Ty masz jakieś dziwne ciągoty do substancji niszczących Twoje naturalne środowisko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebadety Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 Kolego kapuchy niestety materiały wybuchowe odpadają ponieważ sejf znajduje się w szopie oddalonej o 15m od domu. Gdyby nie to już dawno użyłbym ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 poszukaj popytaj sie w okolicy dobrego włamywacza i może nawet za piwo ci go otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 właściwie z kat jesteś może da cos zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebadety Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 Wałbrzych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Ale ja nic o mat.wyb nie pisałem....Jestem zwolennikiem finezyjnych rozwiązań :)prasa hydrauliczna, młot pneumatyczny, lanca plazmowa... o.. to jest zegarmistrzowska robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Yhm...Skoro napalm nie pomógł, to nic na siłę- wszystko młotkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebadety Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 Najgorsze jest to, że zawiasy zamontowane są od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rufa Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 szwejk4 i wszyscy włamywacze",młotem to sobie możecie po[j....h].drzwi w sejfie,nie są trzymane przez zawiasy a przez bolce-rygle o średnicy dorodnej marchewki,na pewno u góry,dołu i po przeciwnej stronie zawiasów.jeżeli ten sejf ma dwa zamki na klucze 2-piórowe,to najrozsądniej będzie poszukać licencjonowanego gościa,który to otworzy [oczywiście za opłatą] a czy się to w końcu opłaci czy nie to już zgadywanka.wiadomości na ten temat można zasięgnąć w zakładach dorabiających klucze lub w znanej[niektórym] firmie Matyjas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Jeżeli nie wiesz co jest w środku to palnik i flex odpada. Musisz zająć się zamkami. Kasiarz:) Można wiercić, ale jak ryglowy to nic nie da. Wrzucić na dysze wodną, ale wtedy papier może zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 jak by kolega mieszkał bliżej to bym kogoś polecił on jest dobry w tych strawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Musiał by się nazywać Kwinto :)Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 nie kwinto Mariusz wystarczy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 dobra otwornica stojak oraz wiertarka wolno obrotowa , ja przewierciłem szafe pancerna niestety pusta :) ale zabawa przednia . mozna tez palnikiem 1 warstwę potem mamy ochronna wełne nie palna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 O to właśnie, przewiercić a przez dziurke zobaczyć co w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 otwornica moze miec nawet 20cm srednicy wiec nie problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 dziurkę wywiercić żeby wsadzić dynamit :) i wtedy zabawa przednia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 przestancie oglądac bajki :) wiertarka i jedziesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebadety Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 Jest jeden problem; w tej szopie nie ma prądu. A wkrętarka chyba nie da sobie rady!? Jeśli chodzi o zamki to jest 1 piórowy i 2 takie małe jak do starych kłódek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.