zyg-zag Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Straszny pech.]*[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Zmarł robiąc to co kochał.Szkoda i żal człowieka,Poszukiwacza.RIP [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seneszal Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAZON75 Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 ..i w wyniku doboru naturalnego średnia dobrych genów całej ludzkości wzrośnie."W śmietniku ryjcie leje.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Lindenhof,a tobie o co ?Przecież jakby był z kimś to mógłby chyba liczyć na pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Latający - przepraszam. zagotowało mnie słówko zysk". Rysiu nie chodził po to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 to słówko wynikło z przeczytanej prasy...podali tam ceny za wydobyte butelki....no jak to dziennikarze,i jakoś tak bezkrytycznie to łyknąłem..Szkoda chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron66 Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pamularz Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Wiem.Zaraz mnie zjecie albo otrzymam kolejną(tą właściwą) nagrodę.Ale mimo wszystko mam dwa pytania.Po pierwsze primo nie zauważyłem w regulaminie ani w wyszczególnionych działach tematu Nekrologi(a tych coraz więcej).Po drugie primo czy ktoś może zadał sobie trud i sprawdził aukcje na aleedrogo tego poszukiwacza?Jeśli się pomyliłem gotów jestem przeprosić i się ukorzyć ale coraz więcej rydzykantów którzy dla kilku złotych kątówką rozbiorą pocisk lub wpirzą się w zaklęte rewiry". Prośba do Bociana.Wydziel dział Nekrologi.W sumie to życia szkoda ale nikt nie zmusza do zabawy.rozwaga i jeszcze raz rozwaga.I chyba się zegnam z Forum ale rozwagi życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carnicero Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Berecik, ten wątek dotyczy wiadomości (newsa) o śmierci poszukiwacza, a tak się składa, że to jest dział z newsami, więc post jest na odpowiednim miejscu. Nie wymyślaj nowych działów forum, bo od tego są inni. Zmarły był jednym z nas, poszukiwaczy, więc poniekąd rozumiem Twoją reakcję, bo z Twoich wpisów na forum wynika, że Ty raczej wolisz zajmować się wszystkim, oprócz eksploracji, a szczególnie upodobałeś sobie ataki na ydzyków", pisiorków", mocherów" (pisownia oryginalna z Twoich postów), kartofli" i endeków", a nawet prawicowych oszołomów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Tak się kol. carnicero składa że to forum jest o poszukiwaniach .Wrzuć zdjęcia fantów znalezionych przez tragicznie zmarłego.Ale wybacz, nekrologi to płatna część ogłoszeń w każdej gazecie lub w innym medium.A ja wolę popatrzeć ze Ktoś znalazł łuskę od mausa niż czytać że następnego szlag trafił.A na temat Twoich zainteresowań kol carnicero nie bedę się wypowiadał.Życzę Ci kolego zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Dobrze.Koledzy wyjasnili sobie sprzeczne sprawy.Watek zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.