drag47 Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Bartek mam problem bo net mi słabo śmiga i musiałem wysyłać po jednej fotce. Myślę ,że jak zaczekasz to chyba nic się nie stanie? Cierpliwości:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Wróci wróci. Zaraz zobaczę na @ i powstawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Niestety te zdjęcia to plakaty, pomniejszanie nic nie daje. Hebda spróbuj Ty, u mnie pomniejszyłem do kwadracika i dalej nie działają.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 pawel,możesz mi co nie co podrzucić na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Maila daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 hebda ty nie kozacz tylko jak coś następnym razem po pałatkę do mnie uderzaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Hebduś, jak będzie potrzeba, to też mam kawałek derki nad głowę. Piszę, bo jeszcze mi się chrześniak w wakacje przeziębi :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Ty się nie boj, ja sobie radę dam:)Zresztą wiesz chyba że mi wygód dużo nie trzeba:)Dzięki za chęci.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 dargen,jak zaczęło padać to człek z markowego miasta pałatke mi ściągał na swój śpiwór,który defakto był mój bo niebożę nie miało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Więc jak będziecie gdzieś jechać, to zgłoście się do mnie i was trochę poratuje sprzętem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_whiskey Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Rzeczywiście, machałem cewką jak najęty, ale po przeszkoleniu przez Kokesha i Armanda zaczęły mi wreszcie wychodzić guziki i minetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 do minetek kolego raczej nie używaj wykrywacz ( mało praktyczny )..he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 ślijcie fotki pod nomad44@wp.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 srg.steiner zdjęcia poszły.Hebda, Ty i te Twoje wywody...<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 noo:)na fotografii pawel888 i piter13widok z tej górki piachu na nasze gniazdko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Zdjęcia kol Drag47pomniejszyłem,wstawaim:)autor fotek pierwszy z prawej:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 spotkanie pod Urzędem gminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 grupenn :)a ja się zastanawiałem kto mi ręke na ramieniu połozył,przez co nie mogłem podziwiać urody pani redaktor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 grupa poszukiwawcza nr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Jeszcze raz urząd..dziwnie nieostre,jakby delirium po piątku wieczór?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 tu bardziej uporządkowani:)no i Poszukiwaczka!chylę czoła przed kopiącą płcią piekną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 i ostatnie:)tak się zastanawiam,w ogóle nie w temacie,dlaczego dołek"ma mozliwośc zakładania nowych postów?dyc to smietnik adminów:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 aha,skoro w tym wątku jest zainteresowanie Koninem..i nawiązując do fotki grupowej,i grupy spida i draga..Panowie!Wszycy którzy będa pod Koninem!Musimy zrobić jedną wielką grupową fotke:3rzędy:stojący,kucający i leżącyi każdy ma mieć na niej kurna wykrywke!no,to zdrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 pawel,hebda!znacie jakiś złoty środek na te pieprzone komary?!! właśnie zwiałem z pola bo nie szło wytrzymać tak mnie obsiadły,cholery!!off nie działa a wysmarowałem się nim na grubo...sorry,że nie w temacie,ale piszę tak na szybko bo te cholerne owady popsuły mi wieczór,najpierw lało,teraz to!dzięki za zdj.kol. Hebda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 myślałem nad tym Koninem,w sumie nie daleko,ale... wakacje się kończą,lato też.więc chyba wyskoczę nad Białe popływać sobie,jak będzie pogoda,a i może przy okazji spenetruję teren po karczmie??a może przy okazji wyskoczą zakopane gdzieś w okolicy tks-y??:) ech... marzenia...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.