siwypp8 Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwypp8 Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 o Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwypp8 Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina_90 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Fajna sprawa, ciekawe czy oryginał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastlegion Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Podobne toto trochę do fragmentu jakiegoś ogrodzenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atylla Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 gdzie takiego wygrzebałeś ?pole,las ? daj fotki jak go oczyśćisz,fajne trafienie,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 fajne.nie było więcej? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRaDo Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Witam,Nie chcę zło wróżyć, ale fajnie to Kolega będzie miał jak mu ktoś nieoczekiwanie na chatę wjedzie. Dla pewności przestroga, przypadkiem tym nie próbuj handlować, bo wjazd murowany.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1514 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Zawsze się znajdzie taki straszacz" typu karado, nie przejmuj się.Nawet niewiadomo z jakiego okresu jest ta halabarda, może być nawet wyrobem z XIX wieku więc nie taka stara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRaDo Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 O przepraszam. Ja nie straszę, ja przestrzegam na przyszłość, żeby kolega nie miał nieprzyjemności. Lepiej jak go ktoś ostrzeże, niż będzie takie ostrzeżenia minimalizował.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dago2 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Karado, ale o co Ci codzi, kto wjedzie mu na chate? Załoga G, Czarna Wołga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRaDo Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Wiesz Dago, może za bardzo sie rozpędziłem. Ale wolę kolegę przestrzec, żeby nie zrobił nic głupiego. Tak jak jeden z naszych, tutaj: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667155#1020545 Może tak jak kolega Michał napisał ta halaba jest z XIXw. Ale wcale tak nie musi być.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 co ktoś coś pokaże to od razu Matki Miłosierdzia sie rozpisują z dobrymi radami. Jak wjadą to nie nam tylko temu co sie chwali wienc GDZIE PROBLEM??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 To WHW z dnia japończyka- broń jakotaka-populares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.