Eastlegion Napisano 6 Lipiec 2010 Napisano 6 Lipiec 2010 Podobne toto trochę do fragmentu jakiegoś ogrodzenia...
atylla Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 gdzie takiego wygrzebałeś ?pole,las ? daj fotki jak go oczyśćisz,fajne trafienie,pozdrawiam
KaRaDo Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Witam,Nie chcę zło wróżyć, ale fajnie to Kolega będzie miał jak mu ktoś nieoczekiwanie na chatę wjedzie. Dla pewności przestroga, przypadkiem tym nie próbuj handlować, bo wjazd murowany.Pozdrawiam
michal1514 Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Zawsze się znajdzie taki straszacz" typu karado, nie przejmuj się.Nawet niewiadomo z jakiego okresu jest ta halabarda, może być nawet wyrobem z XIX wieku więc nie taka stara.
KaRaDo Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 O przepraszam. Ja nie straszę, ja przestrzegam na przyszłość, żeby kolega nie miał nieprzyjemności. Lepiej jak go ktoś ostrzeże, niż będzie takie ostrzeżenia minimalizował.Pozdrawiam
dago2 Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Karado, ale o co Ci codzi, kto wjedzie mu na chate? Załoga G, Czarna Wołga?
KaRaDo Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Wiesz Dago, może za bardzo sie rozpędziłem. Ale wolę kolegę przestrzec, żeby nie zrobił nic głupiego. Tak jak jeden z naszych, tutaj: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667155#1020545 Może tak jak kolega Michał napisał ta halaba jest z XIXw. Ale wcale tak nie musi być.Pozdro
maxim026 Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 co ktoś coś pokaże to od razu Matki Miłosierdzia sie rozpisują z dobrymi radami. Jak wjadą to nie nam tylko temu co sie chwali wienc GDZIE PROBLEM???????????
karpik Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 To WHW z dnia japończyka- broń jakotaka-populares.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.