spz kurz Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 A jak tam ze skrzynią i silnikiem do tego projektu? to zapewne widziałeś ale wkleje : http://www.milweb.co.uk/classifieds/large_image.php?ad=54990&cat=3
Lemeryt Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 @Woodhaven - dzięki za podesłanie namiarów.@pajak - próbowałem - bez odzewu.@kubulek - he,he... w RSO nie ma klocków hamulcowych .... za to Tyskie nadal specjalizuje się w produkcji zawiasów do szkopskich burt, browar to tylko przykrywka. Pozdrawiam
Klemens Forel Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Chyba tego zdjęcia nie było więc dorzucam cegiełkę w temacie dwa na raz:) A motocykl to Gnome Renome AX 800.Fajna fota tak mi sie wydaje...
Lemeryt Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 Czy pamiętacie tego trupka ze zdjęcia?@Klemens Forel - są nawet trzy :)@Sten - dotarło - odpisałem
Lemeryt Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 @spz kurz - dzięki za podesłanie linku ale niestety jest to aukcja na cały pojazd dodatkowo z ceną zaporową.@greku - faktycznie osłona piasty koła z jakiegoś merca, tak z ciekawości co tam znalazłeś do RSO?
greku Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 niestety nie wiele, dwa oczka gąsienicy, kilka piór resora i jakieś tryby-koła zębate.
Woodhaven Napisano 12 Grudzień 2010 Napisano 12 Grudzień 2010 Niestety tej bardzo interesującej wersji RSO już nie zobaczymy ... wieloletni pobyt w muzeum" przyczynił się do kompletnej dewastacji tego unikalnego pojazdu.
Lemeryt Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Napisano 17 Grudzień 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Armata_przeciwlotnicza_Hotchkiss_25_mmTo francuska 25-ka Hotchkis-a. Szkoda że tyle dobra się marnuje.
Lemeryt Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Napisano 17 Grudzień 2010 @knieszkowiecki - dzięki za dobre słowo.@greku - jeśli możesz podrzuć mi zdjęcia tych części na adres lem.man@wp.pl - nacieszę oczy.
PALADYN Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Z ciekawości zapytam z czego będzie wykonana ów plandeka?Z współczesnych materiałów czyli tworzywa czy z materiałów zbliżonych do oryginału?
f35jsf Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Czołem.Fotka z cyklu wytęż wzrok" ;)Pozdrawiam.
esterendensen Napisano 25 Grudzień 2010 Napisano 25 Grudzień 2010 Witam.Na zdjęciach z surviving panzers zauważyłem,że dwa muzealne egzemplarze RSO mają pozakładane odwrotnie gąsienice.Obrócone klepki o 180 stopni.Czy jest to błąd muzealników,czy też nie ma znaczenia jak gąsienica jest założona.Na archiwalnych zdjęciach,które przejrzałem wszystkie RSO mają gąsienice pozakładane tak samo.
Woodhaven Napisano 27 Grudzień 2010 Napisano 27 Grudzień 2010 dalszy ciąg .....Fotka z cyklu "wytęż wzrok ;)"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.