Skocz do zawartości

Raupenschlepper Ost / Steyr RSO ( Część VI)

Lemeryt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Właśnie przed chwilą przejeżdżałem obok miejsca gdzie o 18 nastąpi akończeniu projektu RSO". RSO już stoi między drzewami i wygląda pięknie:) Niestety nie miałem czasu podejść bliżej i tym bardziej odliczam czas do 18.

Pawle
Pojazd jest piękny!
Dziękuję ci za ten ogrom pracy (ale i innych kosztów) jaką włożyłeś w realizację tego projektu. Śledzę ten wątek od początku- przez te ponad 4 (!) lata z prawdziwą przyjemnościom mogłem oglądać jak z benedyktyńską cierpliwością odbudowujesz ten pojazd. Ale na największy podziw zasługuje (o czym wspomniał kolega Stangret) spokój jaki towarzyszył temu projektowi. Brak jakichkolwiek złych emocji, zawiści rozliczania się nawzajem, czy wypominania sobie czegokolwiek przez zespól ludzi, który wraz z Tobą realizował odbudowę to coś co ZASŁÓGUJE NA NJAWYŻSZE UZNANIE!
Jeszcze raz szczere gratulacje dla ciebie Pawle i dla osób które cię wspierały.

Parę fotek odemnie, no i filmik.

http://www.youtube.com/watch?v=aV25t1eXB_E

Ogromny szacunek dla Pawła i ekipy która obiła" przy RSO. Efekt - coś wspaniałego. Koparka opada.
Pamiętacie wpis z I części:
RE: Raupenschlepper Ost/Steyr RSO
panzergrzes2 (150 / 2)
2007-04-09 17:57:00

Wanna z RSO!!!!Stan słaby!!
(...)"

:)

SUPER!!!BRAWA ZA CIERPLIWOŚĆ I DETERMINACJĘ ORAZ JAKOŚĆ I TEMPO PRAC NAD PROJEKTEM ! EFEKT KOŃCOWY OLŚNIEWAJĄCY !!!

---------------------------

nie krzycz ! - wyłącz Caps Lock !

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:10 02-07-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie