kokesh Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 Ciekawi mnie czy ktoś z naszego grona poszukiwaczy ucierpiał w tej powodzi .Chętnie bym pomógł jak pewnie większość z was, a świadomość że się pomaga komuś o podobnych zainteresowaniach (jednemu z nas) myślę że była by jeszcze bardziej mobilizująca do działania .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Z chęcią się dołączę. Nie wiem jak jest z zbiórką, czy lepiej organizować coś przez odpowiednie ośrodki PCK. itp. Czy indywidualnie z forum wyłapać potrzebujących. Żywność, nowe ubrania itp. środki czystości i użytku osobistego . To było by chyba to co potrzebują teraz ludzie.Problem polega na braku informacji kto tak naprawdę został poszkodowany. Więc jeżeli ma ktoś jakieś informacje to wpisywać. Może coś da radę pomóc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Na innym portalu zauważyłem taką akcję i pieniążki płyną, aż się zdziwiłem z odzewu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Podwiesiłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Ktokolwiek jest w potrzebie lub zna kogoś to prosimy wpisywać w tym wątku . A chętni do pomocy na bank się znajdą.Wiadomo że najbardziej potrzebującym nie w głowie teraz siedzieć na internecie więc czekamy do oporu.pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktc Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 też pierwsze co mi przyszło na mysl to to ze potrzebujący mają teraz inny problem i na pewno nie ma ich na forum bo za pewne nawet nie maja sie jak z nami poprzez nie skontaktować ;/ współczuje wszystkim których to dotkneło... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Też bym się dołączył ,ale jak widać nikt z tamtych stron nie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speede.fm Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Witam Niestety mój skromny urobek popłynął w sina dal. Ale wykrywacz jest w bagazniku,nie wyciagany prawie wcale. Niestety wykrywacz kolegi został w domu i zakończył działalność.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Mam możliwość przyjęcia dwóch 20-latek na wakacje. Zdjecia mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 podobno bobry mają prze...ane.jak komuś woda xp-ka porwała to oddam swojego,tubylec mówił że tez może pomóc.peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wenger Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam. Z kolegą zrobiliśmy zbiórkę różnych rzeczy w szkole jego dzieciaka. Uzbierało się tego naprawdę sporo 2 auta. Jutro z samego rana jedziemy do sztabu kryzysowego dla Wilkowa zawieźć te rzeczy. Kumpel jest przedstawicielem handlowym, był ostatnio na tamtym terenie, to co zobaczył bardzo nim wstrząsnęło i postanowił pomóc. Myślę, że taka pomoc jest bardziej wartościowa niż np. PCK. Znajoma była u nich ostatnio, chciała dać używaną odzież. powiedzieli jej,że używanej nie przyjmują tylko nowe ze sklepu, ręce jej opadły więcej tam już nie poszła. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnLJA Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Mi zalało tyloko wykrywacz,za to uratowała się saperka i cewka bo speede. fm je woził w bagażniku samochodu. Ogólnie moje straty nie są wielkie.Speede.fm ma zalay cały parter domu i garaż. Trzeciego czerwca zalało go po raz drugi.Oczywiście pomamagamy mu jak tlko możemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Zaraz po wyborach powodzianie otrzymają od rządu w ramach pomocy: pojazdy oraz sprzęt do usunięcia skutków powodzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.