Thomson. Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Manierka m31 w wódą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 butelkę z winkiem niemieckim, była galareta ale kolega i tak ją zjadł tylko po otrzeźwieniu przez tydzień chorował zatrucie pokarmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Może kolega po prostu nie przywykł do dobrego wina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 To nie zatrucie- to syndrom dnia następnego".PS Padre- zaczynam się Ciebie bać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Koszmarny dzień, nic nie mów... ja sam nie wiem jak z sobą wytrzymuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Żony się zapytaj...Koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Hebda wrzucisz skany ty dokumentów?A ja znalazłem manierkę rosyjską na skupie złomu , a w środku chyba kompot który zdefermentował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 maku - już wrzucił. Wpisz go w szukajkę i znajdź, bo nie pamiętam który to wątek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 kolega do wian przyzwyczajony ale nie do galarety tylko interesowało mnie ile mogło mieć lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Już kiedyś wklejałem tą fotkę ale nie wiem gdzie.Tak było w zeszłym roku zaraz po wyjęciu z gleby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 ...teraz jest tak :-),tylko drut wymieniony bo stary się posypał jak sprawdzałem zawartość,bimber z owocami się okazał :-)pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 maku955 napisz mi na maila to przyślę Ci całe skany bo na forum niewiele ich i są to zdjęcia.A Miłościwie nam panujący Bocian jakoś nie kwapi się z braku laku wrzucić ich w galerie odkrywcy dla dostępności wszystkich mimo kilku moich próśbzdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Jak czytam, wiele rzeczy udało się znaleźć, ale menaszki nie znalazł nikt. W sumie nic dziwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 A może menażki" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 HebdaThe message "Fwd: Foto-galerie from hebda (xxxxxx@o2.pl)) was too big to fetch from your account bocian@odkrywca.pl. It has been left on the server."To wyślij to jak trzeba a nie zdjęcia jako .tiff każde po 1,5MBDotarła tylko część fotek.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 12:16 04-06-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 hehe,maila mimo iksów" i tak podałeś:)siedze właśnie i zmniejszam:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Sorki, pod Windowsem użyj IrfanView - genialny program do zdjęć i wszelkich nanich operacjach również hurtowych. Pod MacOSX najlepiej automator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.