storck1 Napisano 15 Maj 2010 Autor Napisano 15 Maj 2010 Dziś mija druga rocznica śmierci naszego nieodżałowanego kompana,towarzysza leśnych wypraw - Jurka Waszkiewicza z Warszawy. Dla wielu z nas nauczyciela,człowieka który zainspirował nas do szukania wojennych pamiątek.Zawsze uśmiechniętego i pomocnego. Wspomnijmy go dziś czy to będąc na leśnym szlaku czy odwiedzając warszawskie Koło.Może wówczas wskaże nam gdzieś z góry jakieś jeszcze nieodkryte miejsca...Cześć Jego Pamięci!http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=635369
Ptaku51 Napisano 15 Maj 2010 Napisano 15 Maj 2010 Bardzo miły i zawsze życzliwy Kolega, brakuje na Kole Jego i jego stoliczka z fantami....Marcin
tadekniejadek Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 Byl to czlowiek ktory zrobil najwieksza reklame wykrywaczowi HS, ja mam nadzieje ze rodzina kiedys oddtajni pamietniki pana Jurka, byla by to najlepsza ksiazka o poszukiwaniach, jaka ktokolwiek kiedykolwiek napisal. Ja powiem tak: pan Jurek odniosl wieki sukces, pozostal w pamieci setek ludzi.
Daro76 Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 Aż nie mogę w to uwierzyć że mineły już dwa lata, ostatnie nasze spotkanie pamiętam jak by było wczoraj. [*]
pawel888 Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 Brakuje stoliczka na kole,zawsze uśmiechniętego i życzliwego Pana za nim. Pamięć nie zginie.[*]
PATRON Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 za każdym razem jak biorę do ręki to co dostałem od Niego myślę i wspominam...
cbndm Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 Cześć i chwała Jego pamięci.Wielu z nas nigdy Jurka nie zapomni był mentorem dla wielu odkrywców i poszukiwaczy.JURKU DOZGONNY SZACUNEK.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.