RADNORI Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Czy w polowych warunkach podnoszą wieżę czy to inne zastosowanie? Zaznaczyłem by były lepiej widoczne, czy ktoś z kolegów już widział cosik podobnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADNORI Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Czy w polowych warunkach podnoszą wieżę czy to inne zastosowanie? Zaznaczyłem by były lepiej widoczne, czy ktoś z kolegów już widział cosik podobnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graudenz 18 Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Za drzewem nie ma przypadkiem anteny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADNORI Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Ogólnie tak się prezentuje cała fotka. Jest mało ostra, ale wszystko wskazuje''steel'' że będzie tak jak piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADNORI Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Ano fakt, przy bliższym przypatrzeniu się to po lewej stronie to raczej antena Link to comment Share on other sites More sharing options...
esterendensen Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 http://www.odkrywca.pl/pzkpfw-iv-liny-,671169.html#671169 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steell Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 to drzewko chyba za słabe żeby udźwignąć wierzę, pozatym ja tam widzę co najwyżej jedną linę, te czerwone linie przeszkadzają, prędzej drut podłączony do anteny w celu zwiększenia chwilowego zasięgu radia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steell Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 masz fotkę bez tych czerwonych kresek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADNORI Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 To fotka bez lini, co do tego drzewka też tak pomyślałem czy nie za kruche na taki wyczyn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
RADNORI
Czy w polowych warunkach podnoszą wieżę czy to inne zastosowanie? Zaznaczyłem by były lepiej widoczne, czy ktoś z kolegów już widział cosik podobnego?
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.