LEWY Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 Opadła woda w rzece i takie cudo" się pokazało. Marka? Model? Rocznik? Jakieś inne dane?LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 cosik mi się wydaje że gdzieś to już widziałem na odkrywcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 Daj linka, to poczytam:)LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 ciągnik artyleryjski z linke hofman produkcji wrocławskiej.podobny mój znajomy posiada do kupienia.200 tyś.zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 znaczy, że FAMO?LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 pomyliłem z tym https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum22/przd_copy3.jpg mówisz że z rzeki ? :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 huk 100 to akurat nie ten,ale faktycznie temat już był.Nie pamiętam dokładnie,ale wyszło na to,że to coś z pomocy amerykańskiej bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 i na pewno nie było to wytargane z wody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 2,5 tonowy ciągnik artyleryjski Holta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Lub coś na jego bazie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Widać ze nawet nie podobne. Jedynie ze mają po dwa koła i gąski. Zdradź Lewy więcej, co, gdzie, jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 a to jakaś powódź była - że ta woda tak długo opadała?http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=21793#22082https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum1/resize_of_reexposure_of_1111.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 i jeszcze raz ten obiekt był wywoływany - ale w zbiorczym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 a jednak -kurna a już myślałem że skleroza na starość - Lewy to gdzie to miało wypłukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 już mi wody odeszły :) ale tu jest coś podobnego na dole wątku ze zdjęciami :) http://www.toredgarolsen.net/bildegalkfj.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 Za to właśnie kocham" to forum. Człowiek nie otrzyma odpowiedzi na żadne z zadanych pytań, ale bankowo usłyszy od ziewających stałych bywalców znudzone yłooo" plus kilka stosownych linków. A jeśli nawet było, to co z tego? Fotkę znalazłem wczoraj, jest bardziej współczesna od tych z podanych linków, opis do niej zawarłem w tytule wątku, wspomnianą rzeką jest Bug. Przepraszam w ogóle, że cokolwiek zamieściłem, na drugi raz będę 10 lat przegladał forum Odkrywcy" zanim coś napiszę czy wkleję...LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 wyluzuj Lewy pisząc że było, miałem na myśli że coś z tamtego wątku się wyciągnie ja nie mam talentu do szukania po wyszukiwarce ludzie coś ci podpowiedzieli każdy dał to na co trafił - a że widać że nie z wody - to ojtam ojtam -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Za to właśnie kocham" to forum. Człowiek nie otrzyma odpowiedzi...usłyszy od ziewających stałych bywalców znudzone yłooo" plus kilka stosownych linkówA jeśli nawet było, to co z tego?_______ skoro nie otrzymałeś" odpowiedzi - na podstawie linków możesz załatwić" sobie sam...w tym celu zostały wstawione, by skomunikować Ciebie z osobami które znają temat z pierwszej ręki...Teraz może wiesz co z tego, że było"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coe Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 IHC MacCormick-Deering TracTracTor 10-20 (stosowano też oznaczenie No.20)To pierwszy gąsienicowy ciągnik rolniczy firmy International Harvester Company, produkowany w latach 1927-1931. Jest on gąsienicową odmianą traktora marki MacCormick-Deering 10-20. Wyprodukowano ok. 1500 tych maszyn.Bardzo podobnie wyglądał TracTracTor 15-30 będący konwersją traktora MacCormick-Deering 15-30. Ta maszyna nie weszła jednak do produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 ech stare dobre czasy.........było tam sporo fajnych kółek. jak dobrze pamietam to okolice białęj podlaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 LEWY w jakim rejonie nad bugiem . daj znać na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.