Hebda Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 mało z kanapy nie spadłem:)na tvn właśnie zobaczyłem reklamę pustego smsa"laska z md-kiem szuka pieniędzy"pusty sms i pusty śmiech:Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Ty nie szkole, tylko telewizornię oglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 no ba:)do szkoły chętnie bym wrócił:)teraz to tylko praca i praca:/:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktc Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Hebda a czego to była reklama?? jest może na necie?? :) z chęcią ja zobaczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 zastanawiałem się właśnie czy nie założyć takiego tematu ;) i jeszcze Chajzer nawija jakieś pierdoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 wiem że gadali o jakimś pustym smsie,że wyslij a dostaniesz chajs czy jakoś tak..na tvn-ie leciałaładna babeczka w szpilkach zasuwa z mdkiem,ah,ten profesjonalny chwyt ten sygnał w ogromnych słuchawkach..poezja D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Hebda weź łyknij sobie łyżkę bromu ,bo zaczynasz znowu jakiś niekończący się głodny wątek .Wydaje mi się że nie tyle ten wykrywacz ,co ta babeczka przykula twoja uwagę .I dla tego zauważyłeś tą reklamę .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Nie babeczka, ale jej oooooogromne słuchawki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Słuchawki miała standartowe. A szukała w niedziele, sądząc po łachmanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf. Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Hebda życie gwiazdy jest ciężkie nie przejmuj się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Widziałem tą reklamę, widać, że md sobie markę wyrabia nawet w telewizji... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 A ja stawiam że to ten wykrywacz http://www.allegro.pl/item1001661447_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_pioneer_vlf_w_wa.html Charakterystyczny jest obrazek w kolorze szarym na cewce. Ona chodzi ze słuchawkami a ten wykrywacz niestety nie posiada wejścia na słuchawki.:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 co jak co ale ten bounty ma niemal tak samą skuteczność jak mdXXXX...kokesh,na reklame byłem zmuszony bo nie chciało mi się wstawac do pilota..co doabeczki"akurat nie zaciekawiła mnie..I nie zaczynam żadnego głodnego wątku"choć widzę że szukasz miejsca na swoją frustracje chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Jak md w reklamie to powinna być babeczka-chinka, ew. koreanka :) Z chińskimi słuchawkami"... (...) 8-)Ide sie bromu napić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisio Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Jestem za babeczką-chinką bo azjatki bardzo ale to bardzo mi się podobają może być bez MD dobrze że mój skarbnik nie czyta tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Ania szukała m-dekiem dużych pieniędzy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Oglądałem wczoraj tę reklamę. Żałość.Ania szuka wielkich pieniędzy! Aniu są lepsze sposoby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Taa, coby tylko lufy nie wykopał albo części istotnych", bo będzie to jakby nie patrzeć, duża 'antyreklama' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Reklamy z Chajzerem są zawsze najlepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Wczoraj na TVP Kultura leciał film, w którym mężczyzna( aktor-Lesław Żurek) latał z wykrywką po plaży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Z Zygmuntem Vizirem chyba ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.