Hebda Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 kluch2ile +/- będzie osób? :)co do ramy,ja będe to niepotrzebna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Hebda ale kultywatora nie bierz bo wstyd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 eee,u mnie w mieście nie ma czegoś takiego,prędzej u Pawła na podwórzu:)ogródek sobie spulchnia:)a tak serio to czytałem że rok temu było 15osób..z moich obliczeń wyszło że z wątku jedzie ponad 20więc będzie wesoło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Elku widzę Cie na miejscu w sobotę rano :) razem z Totalem zorganizujemy" jakieś fajne miejsce na ocleg%" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 suchy ss idzie się do was podpiśc na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 :D ponownie jedzie ktoś z Opolskieg;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 bilu, witamy z otwartymi ale niekoniecznie pustymi rękami ;)Elku jak się wykręcisz to Wuj Franciszek Józef z Kanonierem Eustachym Cie osobiście doprowadzą.ps. Panie Jerzy, po Środzie proponuję spotkanie integracyjno-organizacyjne na gruncie neutralnym.pozdrawiam.D.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 niestety moj znajomy nie jedzie, wiec jade sam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 ernestix, a ty kiedy dokladnie chcialbys jechac, bo jak nadal aktualne to ja jade z toba;) ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 A jak to jest, bo mi nikt nie odpisał na moje zgłoszenie mailowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Wyro, wybieracie się ?:)Jak coś to dogadamy się w sprawie namiotowania, i będzie duuuże ognisko.od nas będzie pewnie z kilkanaście znajomych gęb ;)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Mi również nikt nie odpowiedział na zgłoszenie może poszukiwania są dla wybrańców z lepszym sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam kolegów!Przepraszam za moją chwilową nieobecność w miejscu zamieszkania. Od dziś już jestem i odpowiadam na pytania, choć jeszcze przez dwa tygodnie w ograniczonym zakresie. 8total4 zdzwonimy się.Pozdrawiam kolegów serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 ernestix odezwij sie do mnie na maila jak mozesz;) moj mail to: wowkrk@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 A ja poproszę foty z całego zamieszania bo raczej się nie wybiorę brak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2010 hehe,nie bój żaby Heniu,podeślę Ci fotki po imprezie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Wiesz jakbym na 100%wiedział Hebda że ten zlocik się uda i wypali to czemu nie ja sie pisze tylko zadzwon do mnie i potwierdz czy ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2010 zlot będzie,kopanie tyż:)balsam pomorski sie przywiexie:)Tylko jak zamierzasz Heniu z Mazur dojechać..z kanarkiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Ja się wybieram, wieczorem sie będę kontaktował w celu zapisania swojej osoby. Jadę ze Zgierza jak by ktos się chciał dołączyć, albo miał miejsce abym mógł ja sie dołączyć, to proszę o znak - sygnał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 A co ty Hebda myslisz że z mazur juz sie nie dojedzie w takie rejony polski?Trafiłem na zlocik w Anglli to i u nas w kraju sie dojedzie .A ty zamiast krytykowac mnie i mojego kanarka lepiej byś mi doradził jak sie tam pojawic z Mazur najłatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Z Wawki na Kielce,a stamtąd na włoszczową-koniecpol-lelów, lub jędrzejów-szczekociny-lelów.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 8total4 dzięki za wskazówke.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacobs Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Witam!Z całą pewnością sztandar 7 pal nie został ukryty w okolicach Lelowa.Ukryto tam tylko skrzynię z kancelarią, faktycznie w latach 60,70 poszukiwali jej byli uczestnicy walk, podobno miała być ukryta na terenie porośniętym żarnowcem...Co do sztandaru: w latach 80 odnaleziono dokument - plan ukrycia tego sztandaru, wynika z niego że nie jest to okolica Lelowa.jacobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Witam kolegów i kolegę jacobs"! Jestem organizatorem tej eksploracji. Jest to pierwsza informacja na ten temat od osoby której nie znam. Informacje o poszukiwaniach sztandaru ukrytego w skrzyni kancelaryjnej pułku, uzyskałem od mieszkańców którzy obserwowali oficerów tej jednostki prowadzących eksplorację. Niestety - do żadnych dokumentów bądź jakiegokolwiek zapisku na ten temat nigdy nie zdołałem dotrzeć. Jeżeli kolega posiada tak rewelacyjne wiadomości na ten temat to gorąco proszę o choć przybliżone informację i o kontakt ze mną.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 hehe:Dwięc skoro jest plan to sztandar u kogoś wisi w gablotce?:Dpfffja i tak jade:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.