Skocz do zawartości

24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie kolegów!
Wszelkie formalności są już załatwione.
Ci koledzy którzy zdecydowali się na namiot - zmiana pola.
Pole będzie ogrodzone z ujęciem wodnym i sławojką (Ci koledzy którzy w roku ubiegłym uczestniczyli w imprezie, pamiętają gdzie były kiełbaski grillowane)- spróbujemy również zorganizować ochronę waszych namiotów kiedy będą trwały poszukiwania.
Pole to położone jest niespełna 200 metrów od zalewu.
Kierując się na to pole, jedziecie w kierunku zalewu ale nie skręcacie, lecz prosto przemieszczacie się w kierunku cmentarza wojskowego. Przed cmentarzem 100 m. po prawej stronie ujrzycie
ogrodzony duży plac z otwartą brama. W piątek po południu bądź ja, bądź ktoś z towarzystwa lub umundurowany patrol harcerski będzie Was witał. Integracja również się odbędzie na tym placu.
Wjeżdżając do Lelowa od strony Częstochowy, Myszkowa, Szczekocin, Krakowa - kierujecie się na Koniecpol (każdy drogę w skarze). Będąc już na drodze do Koniecpola, pierwsza w lewo: na zalew i cmentarz wojskowy.
O samych strkte" szczegółach organizacji eksploracji, na odprawie. Na wszelki wypadek podaje kolegą mój nr. telefonu : 668192808, ale serdecznie proszę nie nadużywać / Was jest wielu ja sam, ten nr. mają również media/.
Po za tym nie zmieniło się nic.
Pozdrawiam serdecznie!
Jurek.
  • Odpowiedzi 418
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam raz jeszcze!
Przez Lelów jeżdżą busy relacji: Szczekociny - Częstochowa.
Jest to firma prywatna, tania i często jeździ. Firma ta również ma połączenia z innymi miastami (np. Zawiercie).
Podaję telefon informacji kursowej firmy 501798814.
Pozdrawiam!
Jurek.
Napisano
ja z kol. wybieram się na pole nam.,mam nadzieję że można się będzie potaplać" w zalewie i połowić,no i nocleg w pobliżu cmentarza... bezcenne :))
jadę od Janek, więc mogę kogoś zabrać po drodze...
Napisano
Achoj!!!
Nie zdążyłem się zapisać(pewnie przez zbyt późne zgłoszenie organizator nie odpisał), ale wchodzę w imprezę w ciemno. Nie wiem tylko czy uda się być na dwa dni, czy tylko na niedzielę.
Napisano
Witam!
Pojawił się problem z transportem, potrzebne są 3 wolne miejsca w samochodzie z okolic Warszawy. 2 osoby które były chętne do wyjazdu z samochodem niestety zaniemogły i trzeba coś kombinować na szybko.
Dość pilne.
Podaje numer gg 12141825 lub pisać na maila.
<pozdro
Napisano
mam duzo pracy, ale strasznie sie ciesze z tego wyjazdu;)ja juz o 5 rano wyjerzdzam z kraka. trza sie jakos w piatek spotkac i sie zintegrowac;)mam nadzieje ze dotre o czasie. bede mieszkal w domu pelnym zieleni;)pozdro i do zobaczenia na miejscu. na necie juz nie bede wiec spotkamy sie na miejscu;) pozdro
Napisano
z Janek k.wa-wy wylotówka na Kraków, Katowice :) tak że chętni z np. Wa-wy mogą jechać jeśli chcą, mam 3 miejsca wolne,2 lub 3 mógł bym ew zabrać.wyjazd w piątek po poł.ok. 15tej?? może wcześniej.kontakt:nomad@wp.eu lub tel. 605 917 587 ok.20-tej. ktoś jedzie?
Napisano
uwaga! mała poprawka.kontakt-nomad44@wp.eu tel.605 917 587 po 20tej,nie stety noclegu nie mogę zapewnić,chyba że pod samochodem" jako straż :) prawda kol. Hebda :)))
Napisano
Witam serdecznie!
Adres pola namiotowego to Lelów ul Żwirkowskiego - błędnie namalowali nazwę - winno być(Zwierkowskiego) nr. 100.
Dane satelitarne : N 50 stopni,41 minut, 19.71 sekund.
E 19 stopni,36 minut, 55,93 sekund.
W agroturystyce Dom tonący w zieleni" jest wolnych 5 miejsc
(koledzy którzy zgłosili noclegi nie potwierdzili przyjazdu)
W zalewie jest woda czysta, ale kąpieliska oficjalnego niema (brak ratownika). Jeżeli ktoś chce pływać to tylko na własną odpowiedzialność - jesteście dorośli. Urząd Gminy w Lelowie
zabrania kąpieli my jako organizatorzy imprezy również.
Pozdrawiam serdecznie!
Jurek!
Napisano
Może być i pod samochodem kolego srg.steiner:) Jako że kolega Hebda pracuje a będzie dopiero około 23 to ja pisze w sprawie transportu. Chętne będą 2-3 osoby(2 na pewno). Zresztą spróbuje zadzwonić dziś po 20 i się dogadamy. Dzięki wielkie z góry :)
<pozdro
Napisano
Paweł,nie narzekaj,jak będziesz dzwonił to obgadaj co i jak i gdzie:)
srg.steiner-ratujesz nam tyłek:)
masz piwo:)
(w tym przypadku dom tonący w zieleni odpada-więc kimamy pod chmurką na polu namiotowym,ew wykopeimy okop/ziemianke koło twojego auta:))
Napisano
Mam 3 wolne miejsca w T-4 California , wyjazd z Łodzi w piątek około 17:00.
W autku mam lodóweczkę więc można zabrać jakieś rzeczy wymagające chłodu ;)
Jak ktoś chętny dołożyć się do paliwa to zapraszam do wspólnej wyprawy.
Kontakt : 602-688-672
Napisano
ok. kol. hebda, możesz kopać ziemiankę koło samoch. :)) tylko uważaj, żeby cię w niej nie zalało, bo prognoza pogody zapowiada się nie ciekawie na łykend"-urze z charakterystycznymi dla burz, błyskawicami" jak powiedziała pogodynka :)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie