Hebda Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2010 http://lthk.webfabryka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=116&Itemid=31najważniejsze jest dla mnie:Poszukiwania będą miały charakter formalny (będziemy posiadali wymagane zezwolenia i każdy z uczestników akcji będzie ubezpieczony)"czyli nie ma obawy przed niebieskimi i zielonymi a jak paluchy pourywa to i na proteze będzie:)koniec żartów,panowie,,jest szansa spotkać się i legalnie pokopać..Ktos by sie wybierał?ja nad tym ostro myslę i jak bóg da to pojade!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=652419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Termin poszukiwań od czapy - sam środek sezonu urlopowego, upał, komary, gzy i kleszcze. Najlepszy czas jest teraz - wczesną wiosną, albo jesienią. Nie wróżę dużej frekwencji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 kurczę,marudzili że zima,że sezonu niet a teraz że komary i upał??:(można by wykorzystać poszukiwanie sztandaru dla samej integracji,podobno papiery będa załatwione ,pełen legal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 nikt?nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 A kleszcze już i teraz są :)Wczoraj miałem okazję wyciągać z okolicy szyi. A co do poszukiwań, można będzie nad tym pomyśleć. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 mnie wczoraj jak się kładłem zaswędziało pod kolanem,siedziała cholera napita jak ziarnko grochu.ładnie strzelił jak przysmażyłem zapalarka:)Paweł,z twoim fartem i moimi umiejętnościami można smiało jechac:)(serio byś się wybrał?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Twoimi umiejętnościami? Jak źle ustawić Smętka"- poradnik Hebdy. :) Moje szczęście i umiejętności, to sie zgadza. Jakbym się nad tym nie zastanawiał to bym nie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 musisz wypominać mi stare błedy?mam jak Robert cie zablokować?:PCo do wyjazdy,gdyby doszedł do skutku było by ciekawie,24,25to weekend,trzeba by było jakiś namiot albo pałatkę skołować na noc:)Pomyśl nad tym pawełku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Może by coś z tego wyszło, namówił bym od siebie ekipę i w drogę. A sobie blokuj. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 zostało jeszcze 3miesiące czasu na namysły.jak wypali to masz u mnie karotkę bo piwa twoje szlacheckie gardło nie spozywa:Ppozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 7 PAL nie był ozbity" pod Lelowem.sztandar bez problemu mógł się wydostać z kotła, wraz z jednostkami 25pp i 27pp, oraz nielicznymi grupami 74pp które z niego wyszły.jeżeli ktoś mi poda logiczny argument, dla którego punktem zaczepienia w poszukiwaniach sztandaru jest rejon Lgoty Gawronnej (Lelowa) - postawie duże piwo z pianą na dwa palce.na grilla i piwko okolica b. fajna, ale sztandaru bym tam nie oczekiwał.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 słyszałem o tym Total:)nie wiem jaki może być logiczny argument..niepewność jutra,pospiech?nie wiem.Bardziej chodzi mi o to że niepotrzebne były by spory o organizatora większego spotkania,to nie konferencja ale Nasz żywioł!załóżmy:kto da rade wpadnie,LEGALNE kopanie(jak kupienie i wypicie browaru po odebraniu dowodu:))spotkanie integracyjne,dwa dni ostrego kopania,wieczorem grill i browar,integracja pełną parą.Nawet jak miejsce ukrycia jest niepewne..a nuż widelec...kto wie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 ok, wiec bede zobligowany spakować aparat i stawić się jako reporter-tajniakw końcu moderacja musi mieć dokumentację ;)ps. a tak powazniej to zajrzę na jakies piwko i kielbase.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Szkoda ze kawałek ode mnie, też bym zajechał na wspólną kiełbase z Totalem i Hebdą :D Może kiedys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 kurczę.gdyby to odpowiednio rozdmuchac to by sporo osób sie stawiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Hebda dostaniesz kartona z autografem jak przyjedziesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 I ode mnie też :D Total obiecał zabrać i przekazać oba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 mam nadzieje że nie czerwonego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Sprawdze ile to KM od Gniezna i może się wpadnie...POZD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 320.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 z warszawy podobnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 z Wawki na Kielce i Włoszczową, a później na Żarki.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirato Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Też bym sie zalapał chociaż mam tylko garetta ace 250 moze coś wynajde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 i jak?ktoś się namyslił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.