GeneralRemek Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Abcd, avast wykrył mi trojana na tej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Kaspersky - nic nie sygnalizuje....oba linki do stron sprawdziłem ...później je jeszcze sprawdzę pod innym programem anty vir.kolejna rzecz : boat88 - następny taki tekst zostanie nagrodzony. Jeżeli masz problem, zgłoś go na priv a nie na Forum - szczególnie w taki sposób jak to zrobiłeś.wystarczy zgłosić, a emocje wyładuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Komunikat dla naszych owieczek: :)Może i cos tam jest, ale nie rzuca się na komputer-tzn. nie atakuje. Wyłączcie skanowanie stron http i nic nie powinno pokazywać. Mój antywirus do kiepskich nie należy, mam aktualizację na bieżąco i nic. A przeglądnąłem podfora i nic nie znalazłem-zero ataku.Bocian już wie więc zareaguje jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 ja na tym komputerze co teraz siedzę mam avasta i wariuje że jest wirus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 W porządku, po prostu zasygnalizowałem. Dziękuję za zainteresowanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Nie podważam miejsca znalezienia ani Twoich domniemań co do pułku.Natomiast nie wątpię, że tam jest litera F a nie E. Porównaj te dwie czcionki ze sobą i widać różnicę. Piszesz też o malutkim wżerku. Zobacz na głębokość wybicia liter i głębokość wżeru. Litery by raczej ten wżer tak nie zjadł, bo jest płytszy.Moim zdaniem jest to dopisywanie teorii do faktu. Jest zapewne- błąd na nieśmiertelniku lub- błąd na nagrobku lub- nie ma błędu ani tu ani tu- jest błąd i tu i tuNie możesz mówić a pewno chodzi o tego żołnierza" bo tej pewności nie ma i z tych dwóch dowodów" nic takiego nie wynika.Jak wcześniej ktoś wspomniał, pomocne mogą być metryki zgonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.